![]() |
Każdy kupujący to nowe przykłada do tego rękę. To co tu się dziwić że się zmienia.
|
Cytat:
Co do horneta R2 to tak samo z Tenerą było - najpierw jednocylidrówka, a T7 już dwójka. |
z tenerą to chyba nie rozumiem :D bo o ST750 pamiętasz, prawda :D
nie rozumiem /ponownie - taki dzień/ ponachooy to rozkminianie, co jest lepsze co jest gorsze - jak wiadomo co jest lepsze to bierz lepsze i skończmy to pierdolenie, które zawsze się kończy jakąś akcją, w której uczestniczy moderator. chcesz jeździć RD03 - jeździj. zajebiście. bądź szczęśliwy. nie obrzydzaj innym co jeżdżą nowym T7 czy GSem na wypasie /choć oczywiście możemy pociągnąć łaszka z kufrów :D/ chcesz jeździć nowym T7 czy nową afryką - proszę bardzo, włala. co ciekawe - Ci co przesiedli się na nowe sprzęty jakoś nie twierdzą, że stare jest chujowe, niektórzy ci co pozostali przy swoich starych motkach wieszczą zagładę. jprdl. |
Cytat:
Żyj i daj żyć innym (tylko proszę mnie tu o podobnym w wymowie słowie na rz nie pisać :D ). Mamy wybór, nowe, stare, R4, V2 itp na co kogo stać i co do kogo mówi. Za pół godziny ruszamy na 3 dniowe latanie ATAS, CT i duża Tenera, każdy inny a bawimy sie zajebiscie. Czego też Wam wszystkim bez wyjątku życzę :at: |
5 Załącznik(ów)
W Poznaniu już jest. Już dotykałem:;))
|
Pięknie Marcin.:Thumbs_Up: Kiedy będziesz testował na drodze?:)
|
Cytat:
Ale potem pojawia się myśl - PO CO. Mało ostatnio jeżdżę a na wyprawę mam motocykle jakby co. Gdybym kupił nowy to bez sensu zeby stał w garażu, stary to jeszcze OK jak postoi, ale nowy to już musi jeździć. |
Ciekawe czy Pan Honda odważy się zaprezentować wersję Adventure Sport???
Chyba nie bo zabiłoby to sprzedaż Afryki... D Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
Marcin, chyba sam sobie odpowiedziałeś- nowy Trampek do jazdy na co dzień, a stara Afra do jazdy w święta ( zloty, rajdy weteranów itp.) :)
Darius, mnie ciekawi czy pan Hąda zrobi kiedyś come backa Dominatora.;) Fajnie by było...:at: |
Ja czekam na to zapowiadane niby nowe NC750 turbo.
Gdyby ten piec miał taki dół jak ma i pierdolniecie u góry jakiego nie ma ;) do tego ino wąchał paliwo jak się jedzie grzecznie i miał 19â z przodu to niech sobie stoi w garażu. Nie będzie mnie bolec ze stoi. O takom hondem walczyłem :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |