![]() |
Cali i zdrowi w domciu STOP.:Thumbs_Up: Impra zajefajna STOP. :dizzy: Dzieki organizatorom i wszystkim za milą atmosferę i zabawę STOP.:):Thumbs_Up:
|
dojechalim i my z Pastorem. dzięki za świetną zabawę! było super a zbiorcze zamówienia na zapiekanki o 1szej w nocy będą mi się śniły dłuuugo ;)
zdrowia matjas |
Czy ja dobrze rozumiem? zlot już się skończył?
|
Azja&Bajrasz się meldują. Dziękujemy wszystkim!:)
|
Nasz peleton tez dotarł bezproblemowo. Nie mam słów dla profesjonalizmu organizatorów o opanowaniu tego bajzlu:) Było super elegancko!!! Ogromnie dziekuję. Bardzo sie cieszę, ze moglem poznać osoby, ktore znalem wylacznie z awatara. No i ten hełm vikinga:) - otwierał wszystkie drzwi... tfu...! - butelki.
|
Lena & Wojtekm72 grzeją w wannie stare kości...warto było zmarznąć, coby Was Kochani zobaczyć i wyściskać. Ropuchowi, Mirkowi i wszystkim "Czerwonym Czapeczkom" dziękujemy pięknie za trud włożony w organizację mega-logistyczną-nie do ogarnięcia dla blondynki:).Ci, którzy nie dotarli niech żałują i nie popełnią tego błędu przy rozpoczęciu sezonu...już niebawem:D.Do zobaczenia!
|
Cytat:
|
Tandem Afrykowo gumowozowy czyli Hubert i Ela dotarł do domu :D
Dzięki za super imprezę :) |
RUMPEL,ADRJAN,YONEK,MAHER szczęśliwie dotarli,wielkie dzięki za super imprezką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
I ja w domku:) Dzięki wielkie organizatorom i wszystkim uczestnikom. To wy tworzycie ten klimat nie do ...... szacun, szacun, szacun
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46. |