![]() |
|
Cytat:
|
Z innej beczki, kogo jeszcze policja trzymała za świecące się kierunki ?
prawie straciłem dowód :) |
Cytat:
Mnie w Belgii jeszcze nikt nie zatrzymał ale tutejsza policja ma teraz ważniejsze problemy |
Poprostu powiedzialem ze takie sa teraz standardy i nowe moto ze tak poszlo na cala europe :)
Kazal mi przy przegladzie zworocic uwage zeby przecieli kabelki i swiecilo tylko jak zalaczy sie kierunek :) Ale mam zamiar wozic ze soba xero homologacji i innych papierow z salonu co by mi dupy wiecej nie zawracali |
Cytat:
|
Grzechu2012 a nie korzystniej było pałkarzy wysłać na drzewo a po odpowiednim czasie, wziąć papugę i Hundę albo pałkarzy pozwać za tzw straty...
Dlaczemu masz se kazać se kabelka przecinać?? to gupie jakieś, jest... |
Cytat:
W Ameryce jeżdżą bez zółtych kierunkowskazów i mają na to homologację ale w Europie tym papierkiem można w piecu napalić. Maja być żółte i tyle. Nie rozumiem takiego podejścia i kwestionowania prawa . Ci co sobie kleją szyby na ciemno też wyskakują z homologacją a przepis mówi jaka ma być przejrzystość szyby i koniec dyskusji albo zdziera na drodze albo traci dowód rej. Skoro nie zabrał ci dowodu to trafiłeś na uczynnego który nie zrobił ci problemu. Hindus , mam wrażenie że niektórzy za wcześnie z tego drzewa zeszli ze swoimi poglądami. |
tutaj jest rozporządzenie ministra infrastruktury i rozwoju odnośnie wyposażenia pojazdów. Myślę, że jeśli chcesz kiedyś wytłumaczyć policjantowi swoją rację, to na podstawie tego dokumentu.
http://isap.sejm.gov.pl/DetailsServl...WDU20150000305 Proponuję też zapytać się o ten problem w Hondzie przy najbliższej okazji. Ciekawe co oni na to? edit: Jako ciekawostkę mogę podać, jakakolwiek przyczepka musi być wyposażona w swój trójkąt ostrzegawczy. Za brak (tylko jeden w aucie) grozi normalny mandat. |
no spoko ale przecież Afryka została dopuszczona do ruchu, w innym wypadku nie dostała by przeglądu technicznego, dowodu rej. itp...
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:40. |
|