![]() |
|
Nie, masz kapcia w przyczepce, rozstawiasz trójkąt, a autem jedziesz po koło zapasowe. Po drodze psuje się auto i rozstawiasz drugi trójkąt ;)
|
Jeśli Africa nowa z salonu tzn przeszłą wszelkie potrzebne badania homologacyjne w naszym kraju i jeśli są na to papiery Policja może powiedzieć grzecznie dziękuję i odjechać.
|
Cytat:
PS masz koło zapasowe do przyczepki? |
Nie mam :p Ale mnie jakieś fatum prześladuje. PS też nie wiedziałem o drugim trójkącie ;)
|
Cytat:
To nie na tym polega homologacja? Tak się tylko pytam nie kwestionuje że masz rację. |
Cytat:
Heheh dobre! Mam takie same zdanie! |
No baaa... Całkiem niedawno było głośno o gościach, którzy urządzili dość daleki trip na trialach, a tam wiadomo jakie są zbiorniki..
Idąc tym tropem, nowa Afryka nie powinna mieć wcale zbiornika paliwa. Zaoszczędzimy na wadze, będziemy bardziej "trendy" i nikt się czepiać nie będzie :). A benzynę to sobie w plecaku będziemy transportować :). |
Homologacja, certyfikat, zgoda księdza... to wszystko można mieć - tylko trzeba wiedzieć na co ta zgoda była wydana, certyfikat, homologacja i jakie są wymagania- czyli od kogo wydana i czego dotyczy.
|
podejdzmy do tematu tak:
Zachodzę do salonu, podoba mi się nowa AT, wpłacam kasę i wyjezdzam, i tak na prawdę mam w nosie homologacje i inne pierdoły, kupuję w pełni sprawny pojazd w Polskim salonie do poruszania się po Polskich wspaniałych drogach dla czego mam być za to karany ?! |
O to pytaj się hondy. Może sprzedali produkt który jednak nie spełnia wymagań? A może są w stanie jakoś to wytłumaczyć?
klik klik klik tapatalk |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:33. |
|