![]() |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
taaa? to sobie obejrzyj to co Jorge wrzucił i zastanów się racjonalnie jeszcze raz
http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=26060 |
Oczywiście bezawaryjność nowego produktu pana Hondy to na dziś trochę zaklęcie, ale nie bezpodstawne. To solidna firma, bez dużych wtop; z tego, co pamiętam, największy światowy producent silników benzynowych. Miałem w życiu kilka hond, wszystkie były bezawaryjne.
Dlatego napisałem "ma duże szanse". |
Świat na głowie.
Tandeta normalnością,solidność niszą :D. |
Cytat:
Wizualnie najbardziej teges jest czwórka HRC.. |
Cytat:
|
Ale plastiki akurat się nie pogorszyły.
|
ja mam plastiki doskonałej jakości ale łańcuszki rozrządu czeskie ĆZain, do Czechów nic nie mam, ale poprzednio montowane były na całe życie silnika a te pepiczki 60-80.000, do tego nie przewidziano wymiany bez rozbierania całego silnika... tzn. nie można kupić zapinki do zakucia....a BMW ma wyłączność u Pepiczków i nigdzie na rynku wtórnym tego nie ma ...
łańcuchy ĆZ były też montowane w napędzie F800GS, może niektórzy pamiętają ich gumowatość... dlaczego nie DID! mamy obecnie ciekawą sytuację, gdzie firmy robiące doskonałej jakości produkty są omijane przez producentów i mają się coraz gorzej a te średnie albo lipne przeżywają bum.... np. fltry MEIWA wyszły już prawie z rynku... nie patrzcie na takie pierdoły! silnik, przeniesienie napęu, zawias na tym się jeździ a plastiki ... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |
|