![]() |
Cytat:
|
W rzeczy samej....czegoś nie piłam ? albo nie jadłam?...najwyraźniej coś mnie ominęło....:(
|
Всім дякую за добре проведений час :Thumbs_Up: :)
Wszystkim dziękuję za dobrze przeprowadzony czas Do nowych spotkanie :kumbaya: |
Bardzo dziękuję Organizatorom było naprawde super !!!!
A tu kilka zdjęć :) https://picasaweb.google.com/1108166...KWZg_HxsOLYnAE P.S. Jeśli ktoś chce przeżyć prawdziwe przygody(jechać gdzieś tam, nie wiadomo gdzie).... W takim przypadku zaleca odnieść się do Rambo, on jest poprostu najlepszym pilotem wycieczki ;) :) |
Cytat:
|
Cytat:
Nie udało mi sie załapac na marynowaną słoninke, cebulę i podlaską samogonke:Sarcastic: Czuję się bardzo zawiedziony... Utraciłem bezpowrotnie walory smakowe i efekty specjalne wywołane w/w specyfikami:drif: Zanim wystąpie na drogę sądową u Sołtysa w Wasilkowie, proponuję ugodę;) Podwojoną dawkę w/w specjałów na następnym Podlaskim, ale znając juz wcześniej finał spozycia w/w odpadnie mi z życia całe dwa dni. Czy wtedy ja bedę na Podlaskim, czy nie?? To znaczy że bedę, ale nie płacę:umowa:?? ps. zostaw kasę, może uskłada się po paru rajdach na Dżema??:D Dwaj bracia akordeoniści zagrają na rozgrzewkę:) pozdr. |
15 Załącznik(ów)
Jeszcze parę obrazkowych imprezji ze zlotu, dla odmiany nie z imprez;)
|
Jochen, piękne wyszły te fotki :-) Pajęczyna jest super!!
|
fajne fotki...ale nr 3 to zdaje się zamek w Czersku k/Góry Kalwarii....czyż nie?
pzdr |
A ostatnie dwie fotki to Krzyżtopór
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |