![]() |
6 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 29771 I tak jak napisał Gruby:One tak chyba mają, ładnie wyglądają tylko przy zakupie, potem jakieś brudne, itd. Gruby, dziwna sprawa, bo mój kacior ma podobnie :) Nieeee, no nie ma że ten tego!!! Jest zajebiaszczo a gęba cały czas wygląda tak :D A na załączonych fotkach , to KACIOR "gro i gwizdo, ino kierowco pizdo":haha2: Potem to już było tak: Załącznik 29772 Załącznik 29773 Załącznik 29774 Załącznik 29775 Załącznik 29776 Szkoda tylko, że kawałek dalej jak już z tego błocka udało mi się po 3,5 godziny wydostać(nie mylić z wyjechać:mur:), to zaliczyłem glebę w strumyku i pozbawiłem życia klamkę sprzęgła, kierunkowskaz,handbara i lusterko:mad:. ŁADNA ŚWINIA Z TEGO KATA, TAK SIĘ ZAFAJDAĆ :) |
Ale nadal pchanie się takim klockiem w takie błoto to taki sam hardcore jak Afryka. :D :haha2: Tu nie pomoże większa moc czy lepszy zawias. :p
|
No żes ładnie ochrzcił bestię:D, mój to nigdy taki brudny nie był:), szpeje naprawisz/wymienisz, tylko są trochę droższe niż od afry:)
pozdr. |
1 Załącznik(ów)
oj krótka pamięć Zbyszek może niebyła taka brudna ale ...., a to już prawie rok temu było
znalazłem nowe fajne miejsca :) |
Piękne malowanie i te błotko aż strach pomyśleć że moja też tak będzie wyglądała:lc8:
|
Nie mam serca na takie beszczeszczenie patrzec :eek:.Panowie wybacza,ze sie oddale :D
|
co by nie mówić*błoto wciąga :D lubię takie przygody, pod warunkiem że nie jestem sam :D
|
a może by tak zamontować wyciągarkę :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:43. |