![]() |
2 Załącznik(ów)
Ostatnio szwędam się trochę moją 3aj red bull w samotności
. Pełnia była niedawno piękna. |
Wygląda na niezłe światła - to oryginały?
|
Mallory - to jest chyba ten trudny do uchwycenia sposób wykorzystywania motocykla enduro, który tworzył definicję określenia "Czarnuch"
Fajnie, że go pielęgnujesz (tak samo jak motocykle) bo w pogoni za światem, chyba nam się trochę z rąk wyślizguje. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Biała 3AJ z 88 lampy wypukłe jak w fiat 125p. Światła mijania na jednej lampie po włączeniu świateł drogowych, mijania gasły i włączała się druga lampa jako drogowe. Niebieska 3AJ z 89 lampy płaskie jak w XTZ750. Światła mijania na jednej lampie po włączeniu świateł drogowych włączała się druga lampa jako drogowe i świeciły obydwie na raz. Czy było coś modzone tego nie wiem, ale pamiętam że taka była różnica w moich obydwu motkach. Analogicznie niebieska miała lepsze świecenie. Mallory czy u Ciebie świecą obydwie na raz? |
Cytat:
No Bohun ciekawe informacje. Mam z 88 i 89 - zobaczę na daniach jak to jest dokładnie. Dzięki za to info. |
1 Załącznik(ów)
Bohun;
Biała 3AJ z 88 lampy wypukłe jak w fiat 125p. Światła mijania na jednej lampie po włączeniu świateł drogowych, mijania gasły i włączała się druga lampa jako drogowe. Niebieska 3AJ z 89 lampy płaskie jak w XTZ750. Światła mijania na jednej lampie po włączeniu świateł drogowych włączała się druga lampa jako drogowe i świeciły obydwie na raz. No to u mnie był mix tych opcji :) Niebieska 3AJ`88 Światła wypukłe, mijania+pozycja jedna lampa. Po włączeniu drogowych włączała się druga i obie świeciły na raz ps. płaczę do tej pory za nią :( ps2. Na pewno nie świeciły tak mocno jak ten Red Bull ;) |
2 Załącznik(ów)
Rama już na kołach. Można jeździć.
|
Ino odgłosy paszczo trzeba wydawać.
Dawaj silnik :) |
To jest tempo! :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:10. |