![]() |
kurna, nie byłem, nie miałem możliwości, chociaż chciałem :-(
Impreza patrząc na zdjęcia chyba się udała. a czy filmik z występu Chinola będzie? |
Było super! Dzięki :)
|
Cytat:
|
Oj dobrze było, dobrze... Organizacja super, a towarzystwo jak zawsze:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:. Wielkie dzienx Ropuchowi i Organizatorom za kawał solidnej roboty, a wszystkim za imprezki - tu muszę szczególnie schylić czoła przed Lejdiskami, z którymi dane mi się było bawić:bow:, jesteście bueno!
No i szacun dla Podosa - Jasiek Travolta to przy Tobie mały pikuś, eeech te kocie ruchy na parkiecie;). To teraz do wiosny:D |
12 Załącznik(ów)
Miało być pięknie, a wyszło jak zwykle.
Załącznik 15191 Loża szyderców robiła to co, powinna była robić Załącznik 15192 Chociaż byli i tacy co swym zaangażowaniem przekraczali wszelkie dopuszczalne granice Załącznik 15193 Szczury pierwsze opuszczają tonący statek Załącznik 15194 Podczas gdy kapitan nadal wznosi modły Załącznik 15195 Ten tutaj wyraźnie coś chce. Chyba w dziub. Załącznik 15196 Mamy piąteczkę Załącznik 15197 Czym ja to objechałem. Czyżby były jakieś straty? Załącznik 15198 Jak się bawicie ? Dupa, dupa, dupa. Załącznik 15199 Czy jest tam fajnie? Te faje mnie zamkneli... Załącznik 15200 Na basie; poseł Palikott Załącznik 15202 Tutaj, to już nawet napisać nic się nie da |
IMPREZKA BYŁA SUPER UKŁONY ZA ORGANIZACJE.
:at: |
Cytat:
|
Podos na tamtym zdjęciu śmieje się najszczerzej :) wiem dlaczego, zobaczcie jego identyfikator :), dziad ma jeszcze jedna kiełbasę w zanadrzu,
jest łep z niego :P Johen, cicho bo się dowiedzą i będę miał w ryj :P |
Z wieloma jeszcze czarnuchami nie zamienilem słowa - ale mysle ze kiedys nadarzy sie okazja by to nadrobić.
Gitara! |
Rozumiem, że zdjęcia mnie jak jadę nie ma...?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:03. |