Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   KTM (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=178)
-   -   Dlaczego lubię KTM-a (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=11357)

zbyszek_africa 04.04.2012 10:23

Cytat:

Napisał wolly (Post 231828)
oj krótka pamięć Zbyszek może niebyła taka brudna ale ...., a to już prawie rok temu było

znalazłem nowe fajne miejsca :)

He,he za chwilkę się wyj....m (przewróciłem) w tym bajorze:(

ps. Na razie nie cioram sprzęta, już niedługo wybieramy się ze Smery i całą bandą innych motonawiedzonych objechać słoneczną Italię:)
pozdr.

gruby 04.04.2012 21:37

Cytat:

Napisał ex1 (Post 231876)
hehe, pomarańcze już to mają na wyposażeniu

Tego pierwszego to bym pod pachą przeniósł:)

ex1 05.04.2012 01:09

Cytat:

Napisał gruby (Post 232073)
Tego pierwszego to bym pod pachą przeniósł:)

noo jak potrafisz 200 kg pod pachą*nosić .. to pewnie :D

wolly 05.04.2012 08:47

Cytat:

Napisał zbyszek_africa (Post 231937)
He,he za chwilkę się wyj....m (przewróciłem) w tym bajorze:(

ps. Na razie nie cioram sprzęta, już niedługo wybieramy się ze Smery i całą bandą innych motonawiedzonych objechać słoneczną Italię:)
pozdr.

całego buta czy wersja skrócona ?

zbyszek_africa 05.04.2012 10:05

Całego, z Sycylią:)
pozdr.

MOTOMYSZA 05.04.2012 10:44

Cytat:

Napisał ex1 (Post 231876)
hehe, pomarańcze już to mają na wyposażeniu :D

O, o! O właśnie! Take cóś to by mie siem tam przydało wtedy pany, nooo...

No wiem, wiem-nie jeździ się samemu w takie ostępy. Ale tak mnie coś tchnęło, i ten przejazd znałem, i się już kilka razy wcześniej udawało i nawet na Afrze, to mówię sobie KAT przejdzie. I... I dupa zbita. 1:0 dla Przyrody:bow: Woda mam moc. Kropla skały drąży, lokomotywy napędza.... Ma moc.
Nie jednego człowieczka woda pokonała. Niejednego najlepszego pływaka jak mówią woda pochłonęła:haha2:
RESPECT i skrucha.
Ale ja młody jestem, ledwo 36 wiosen oczy moje widziały i się uczę jeszcze czas cały:D

puszek 05.04.2012 11:54

Woda nie jednego Kata uziemiła...Napisz co było dalej..sam sobie poradziłeś?

Ronin 05.04.2012 12:05

Cytat:

Napisał puszek (Post 232201)
Woda nie jednego Kata uziemiła...Napisz co było dalej..sam sobie poradziłeś?

Ciekawe, czy można to kontynuować w tym wątku, czy trzeba założyć nowy temat: dlaczego nie lubię KTMa ;) ;)

MOTOMYSZA 06.04.2012 21:30

Poradziłem sobie sam, ale trwało to 3,5 godziny!!!
W pewnym momencie gdy już po raz 20-ty podnosiłem motocykl, to przeklinałem w głos. Ogólnie to zakopałem się=ugrzązłem tam w trzech miejscach. Moto w sumie podnosiłem ze 35 razy-kładłem go, przeciągałem trochę, podnosiłem, odpalałem, wbijałem "dwóję" , ogień z du.y ... i nic. Wiec znowu kładłem, przeciągałem dalej, pion, dwójka... i nic, aż w końcu w pozycji horyzontalnej na prawym boku, przeciągnąłem/zsunąłem go z takiej małej skarpy i tam już poszedł- środkiem mikro strumyczka(dwójka i ogień:)). No i w tym strumyczku właśnie poległem na lewicę :(. Lubię wyzwania, ale tam już prawie chciało mi się ryczeć z beznadziei. Do dzisiaj mam zakwasy i jak śpiewał DJ JanMariaRokita"Jebie mnie w krzyżu". Nawet zadzwoniłem po pomoc, ale wtedy zaraz jakieś siły witalne we mnie wstąpiły (oczami wyobraźni już widziałem jak się ze mnie nabijają ) i jakoś się udało wytaplać z tej bryndzy.
Ronin,ale ja wcale nie powiedziałem, że już nie lubię KTM'a -wręcz przeciwnie:).
Chociaż nie ukrywam, że przez moment pomyślałem sobie: "Dżizus,qrwa, japergolę!!! Jak ja bym chciał teraz mieć tę XR'ę co to ją sprzedałem. Ile to by spraw teraz rozwiązało,hi,hi,hi :)".
No cóż-niczym młody zuch zaradny(stopień w ZHP),można tylko dodać: A chuj przygodo! :)

baloo 06.04.2012 23:40

Cytat:

Napisał MOTOMYSZA (Post 232515)
oczami wyobraźni już widziałem jak się ze mnie nabijają

sugerujesz, że nabijałbym się, szydził, "darł łacha"?? :D

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:43.