![]() |
To jeszcze pytanie. Wiemy że główny kolor niebieski to RAL 5005 signal blue a kolor żółty to RAL 1021 rape yellow. Czy ktoś zna kod/nazwę tego jasnego niebieskiego z którego mamy na baku pasek pod żółtym paskiem?
|
Cytat:
|
Jeśli kupiłeś naklejki te z linku, który zamieściłeś w swoim poście to w zestawie jest ten pasek w innym odcieniu niebieskiego koloru. Używałem tych naklejek jak robiłem inne zabytkowe motorki. W jednym z pierwszych razów pomarszczyło mi je pod bezbarwnym, zdzwoniłem do nich z zapytaniem dlaczego tak się stało. Powiedzieli żeby stosować lakiery nawierzchniowe przeźroczyste wodne, nie na bazie benzenów, ani nitro.
Ładny motorek będzie. Powodzenia. |
Nie biorę jednak tych naklejek dlatego będę potrzebował kod lakieru jasnoniebieskiego. W ruch pójdzie autocad i ploter tnący w celu wykonania szablonów napisów i wszystko będzie malowane.
|
Jesli to jest pedalski niebieski jak na t7 rally to ral 5012 light blue lub folia oracal 053
|
1 Załącznik(ów)
Coś mi to zaczyna przypominać.... może słonia?
|
Macie może klienta na lagi, koło z tarczą, dwa zaciski, ośkę, ślimak prędkościomierza do 1JV, wala mi się to w garażu.
Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka |
1 Załącznik(ów)
Coraz więcej niebieskiego.
|
No pięknie :)
|
1 Załącznik(ów)
Powoli do przodu
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:10. |