![]() |
Cytat:
To ja już zapytam grzecznie, co po Crf 1000? Zdrówka |
Mirek nie bój żaby, zakup nie był spowodowany wpisami na forum tylko chęcią osobistego i organoleptycznego potwierdzenia rzekomej zajebistości tego motocykla i tym że dobry kolega akurat sprzedawał. Jest afra, jest transalp - pojeździ się podoświadcza i jeden z nich zostanie. Gdybym przy zakupie kierował się wpisami na forum to wiesz ostatnio czytałem że czołgi są zajebiste a jednak jeszcze nie mam he he. Wersja manual.
|
To jest ostatni motocykl nieprzeładowany elektroniką. No może jeszcze mój ATAS, który ma jak na razie dożywocie u mnie:)
|
Cytat:
|
|
Mdxmd, nic złego oprócz tego, że im jej więcej tym więcej jej może się zjebać;) Wiem co mówię bo pracuję w firmie gdzie robi się między innymi komputery dla znanych marek samochodowych;) Poza tym wszystko Ok;)
|
Cytat:
Ale wracając do tematu, bardziej zaawansowana elektronika to także linia zasilająca odbiorniki a przełączniki dostępne do użytku kierowcy służą tylko do informowania sterownika co chcemy, więc upraszcza się mocno cała instalacja elektryczna bo nie ma potrzeby prowadzenia obwodów przez przełączniki. Łatwiej można to wszystko zabezpieczyć i dużo łatwiej diagnozować także zalety są... |
Cytat:
|
Cytat:
Jak już się znudzi to daj znać :) |
Ładna ładna , jak to Africa, w sumie nie ma brzydkich. ;)
Zazdroszczę |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |