![]() |
Cytat:
Jako pierwszy tester pierwszej kanapy byłem zadowolony z przedniej części ( 700km nie zrobiło większego wrażenia ) ale dla pasażera było ciut przymało miejsca. Jakiś czas temu siadłem na któryś kolejny projekt i się okazało że pasażer ma lepiej ale kierujący słabiej. Dlatego też chcąc mieć dobrze trzeba dopasować pod siebie. Cóż w tej kwestii zamawiając chciałbym mieć dobrą całość a nie prawie dobrą. Czasem drobiazg sporo zmienia. Jak podejmę decyzję o zmianie to zapewne się wybiorę na przejażdżkę i wpadnę na dzień do zetjohnego i się zrobi ideał na poczekaniu :) |
W środę dotarła do mnie moja kanapa od zetjohnego. Cała operacja trwała tydzień włącznie z wysyłkami w obie strony! :bow:
Co stwierdzam: - wykonanie pierwsza klasa, nawet nie przypuszczałem że tak zawodowo to będzie wyglądało, - skaj antypoślizgowy robi robotę, - gąbka jest dość twarda - i dobrze! Choć kanapa nie jest tak niska jak się spodziewałem to jeździ mi się lepiej, mam wygodniejszą pozycję. - nie ma zsuwania się przy hamowaniu, ani ja ani pasażerka, - pasażerka mega zadowolona, Polecam zetjohnego, efekty jego pracy są warte każdej złotówki - a że nie liczy tych złotówek dużo to tym bardziej :bow::Thumbs_Up: Pozdrawiam zimny |
Ja równierz mam kanape od Zeta w moim TA od wiosny i powiem ze zadowolony jestem na maxa!!! Wyprofilowana pod kierownika i plecaczka,antypoślizgowy skay robi swoje(nie slizgamy się)no i cena jest baaardzo zadowalająca nie wspominając oczywiście o jakości wykonania-pełen Profes.Teraz tylko:at:Pzdr.
|
1 Załącznik(ów)
Cześć !
No i musi być jedna negatywna opinia :mad: Kanapa nie wiem czemu nie pasuje mi , wygląda dziwnie , źle się siedzi... Miała nie być podwyższana a jest podniesiona jak bym miał 2 metry :dizzy: do tego nie ma pomarańczowej nitki. I w ogóle średnio się montuje :mur: Załącznik 31789 popatrzcie na zdjęcie wyżej i ocenić możecie sami ... Pozdrawiam :haha2: |
Nie wiem co się czepiasz , wygląda bardzo rally
|
No i ten piaskowo pustynny kolor, jakby prosto z dakaru :Thumbs_Up: :drif:
Z wysokości to przypomina kanapę motomyszy :D Bajerancka :haha2: |
Kanapę zamontowałem miesiąc i 1200km temu wszystko ok wzorowe wykończenie i spory komfort jazdy plecak też bardzo zadowolony.
Polecam:D |
No i moja kanapa robiona przez Zeta już sprawdzona i przetestowana.
Do końca nie wiedziałem co chcę napisałem ile mam wzrostu; czego oczekuję dla plecaczka i kolega zrobił rewelacyjnie; widac doświadczenie i motocyklowe i w szyciu tego typu klamotów. Po dzisiejszych około 100 milach moja dupa nie wołała "mam dość !!!" a zdaje się krzyczeć "nie zsiadaj jest zajebiście" . Polecam i dziękuję za tempo jakość i zaufanie. pozdr |
I zrobił już kolega jakąś kanapę do ST?, może jakaś fotka by się znalazła :)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:13. |