![]() |
Dokładnie to niestety czymś nowszym ;) Dokładnie to zwie sie to Rieju mrt hiszpańska produkcja mało znana w PL. Aż takim hardcorem nie jestem ;) Zastanawiałem się czy by nie zrobić tego motorynką która jest w moim posiadaniu ale jednak jazda 30-35kmh mnie nie kręci ;/ już lepiej wsiąść na rower i jechać bez awarii.
|
Żeby nie było że zasmiecam forum :D Wyjazd doszedl do skutku. Zapraszam http://youtu.be/JSJHD3GxS84
lwg |
:-) Super, gratulacje! Całkiem miło się to ogląda!
|
Nooo, moje gratulacje i podziw -pozytywne z Was chłopaki :Thumbs_Up:. Widać że macie "TO COŚ" we krwi, i to w konkretnym stężeniu :D
Nic, tylko życzyć Wam beztroskiego nawijania kolejnych kilometrów i rozwijania motocyklowej pasji :at: Patrząc na Was, człowiek odzyskuje wiarę że ten kraj jednak nie zginie :oldman: (oby tylko Wam nie przeszkadzał, -i nie ograniczał !..) :Thumbs_Up::brawo: |
Gratulacje, piękna wyprawa :)
|
Cytat:
pozdr, laska |
Fajnie się oglądało :)
Choć sprzed lat, choć dziś już lekko przykurzone, wracają jak żywe - trasa wzdłuż wybrzeża... piękne wspomnienia przywołaliście we mnie :drif::kumbaya: Powodzenia w dalszej drodze! |
Jakie plany na następny wyjazd?
Fajnie się ogląda Twój filmik :Thumbs_Up: |
Szacunek za darowanie żabce życia :D
Świetny filmik. Miło się ogląda :) A zdjęcie z prosiakiem dawaj na swój avatar! :D:D:D |
No wreszcie Rack.
Mam nadzieję że jeszcze się gdzieś spikniemy. Powodzenia. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:41. |