![]() |
Kasa pszła, dwie osoby dwa motorki:friday: czyli ja KIEŁBASA i kumpel DZIDEK, który nie jest zalogowany na forum, bo nie posiada kompa, ale na szczęście posiada moto:lol8:
Wersjaod piątku, bez wyżywienia:) zabierzemy ze sobą worek kiełbasy:haha2: Dozobaczyska:beer2::beer2::beer2: |
Jedziemy
Pengo poszło za dwie osoby. Stawiamy się w piątek wieczorem.
Pozdro, Missyou i Paweł |
Kasa poszla. Wplata na 1 osobe ale rezerwacja na 2. Druga osoba wplacila w innym miejscu i czasie.
|
Przelew "poszedł". Może się zdarzyć, że stawię się jak ostatni palant samochodem, na szczęście z naklejką "motocykle są wszędzie". Liczę więc, że nie przegonicie puszkarza, który śni po nocach o Afryczce i podjął już realne kroki by wejść w jej posiadanie. Do zobaczyska :zdrufko:
|
Cytat:
|
Witam Kierownika Kaskadera
Zgłaszam chęć przyjazdu, tylko nie wiem czy uda mi się zorganizować. Jeśli się doturlam to z moim małym plecaczkiem. Wówczas finanse ureguluję na miejscu. Jak by co to udanej imprezy:convulsion:. Pozdrawiam |
zgłaszam oficjalnie piątkowy przyjazd na ATAD
3 osoby na 2 AT. Podział pokojów, 2 osobowy a ja gdzieś na dokładkę , albo jeden większy 3-4 osobowy..... |
Wpłacone, opcja pt-nd w domku bez wyżywienia.
Skład do domku zgłaszać do kierownika-producenta czy rezerwować bezpośrednio w ośrodku? |
Ja tez jade
:dizzy: trudno.. DrSpławik podobno jedzie solo a zapłacił za dwie osoby także pisze sie u niego w domku czy tez pokoju wsjo ryba Grunt żeby było blisko wodopoju :chleje::chleje::chleje::chleje::chleje: Startuje w Piatek przed południem prosze chłodzić ...piwko, czy też Nalewki .. wsjo jedno .. grunt co by sponiewierało..:dizzy::dizzy::dizzy: |
no i DUPA BLADA nie będę ,a tak się starałem.Afryczka się zdupczyła i koszty mam .Miłej zabawy i do zobaczenia w Bieszczadach Pozdro dla Wasilczuka i oby pogoda dopisała
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:28. |