![]() |
1 Załącznik(ów)
Tak to kiedyś wyglądało. Części oryginalne Made in Honda;)
|
Mineło 10 lat wiec cena smiało razy 2:D
|
Dziki wam chopaki no ceny razy 2lub4 hahha jutro wciagam silnik bede was informowac;-)
|
"Mineło 10 lat wiec cena smiało razy 2"
Minęło 10 lat więc niektóre ceny podziel przez dwa, bo zwiekszyła się dostępność zamienników np tłoki jak i części używanych z silników dominatorów,fmxów, vigorów itd Warto porównywać ceny nowych części na e-bayu. |
a podejdzi mi cos np. silnika PD 03? ja jestem mega ciemny co do takich zabaw jest to mój pierwszy singel ...dzi sjest mój wielki dzień wyciągam ten silnik no i się tylko modlic...gdzie mam jechać aby mi sprawdzili te luzy?zwykly mechanik motocyklowy\?
|
najlepiej do kogoś kto robi szlify cylindrów... albo do kogoś kto posiada mikrometr i średnicówke...
|
witam:)no i wczoraj stalo sie rozkrecilem moja lm-ke...no i co jest w sumie nie ma zle gnaizdo zaworowe jedno wyrabane jeden popychaz zaworow lozysko na walku u napinacz rorzadu.tlok ok cylinder tez wiec jutro daje glowice do regeneracji zamamiwm uszczelki i skladam:)
|
radze wymienić chociarz pierścienie przy okazji. szkoda roboty a uszczelka pod głowice jest jednorazowa:D a pewnie z półtora stówy kosztuje.... nie liczyłbym na to ze pierscien olejowy jest super mega funkiel nóka sztuka....
|
Cytat:
|
tak jest lewy wydech:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:59. |