![]() |
wszystko jest do przejechania AT/TA, ST/GS i innymi takimi, a jak jest sucho to nawet na szosowych oponach :). Traskę z cz.I przejechałem Afrynią wzdłuż i w szerz :D kilkakrotnie, bez większych problemów, natomiast zakres z cz.II był rozpoznawany po raz pierwszy i... Afrynia też da radę, trzeba tylko poświecić na to więcej czasu i raczej nie w pojedynkę :):)
W ogóle nie polecam wypadu w góry na "ciężko" w pojedynkę. |
A jak wezmę rybki, kota, psa i chomika to dam radę ?:D
Pytanko do tubylców. Macie jakieś sprawdzone miejsca na kimanko, ognicho i chlanko? :) Oczewiście gdzieś z dala od tłumów turistas. ;) |
Hmmm... A ile nas będzie?
:) |
duuuuuuuuzo:)
|
A to nie mamy ;)
|
Pewnie jakaś lista stworzy się dopiero parę dni przed wyjazdem. Na razie strzelam, że ok. 10 osób.
|
tu jeszcze próbka słowackich szutrów
a to cały ślad sobotni (część słowacka przejechana tylko w 40% - brakło czasu :)) http://www.gpsies.com/map.do?fileId=jxedmtxmyebseerg |
Kawał fajnej trasy.
Patrząc ile zrobiliśmy na Jurze to marne szanse, żeby to objechać w sobotę. Może jakiś fragment wykorzystamy. ;) Wpisujcie się do 10 czerwca na listę, bo po tym terminie szukam czegoś do spania w okolicach Zawoji lub między Zawoją, a Żywcem. Sugestie mile widziane. 1. Rychu72 2. RAF 3. |
Oki - ale ja naprawdę lajtowo ;)
1. Rychu72 2. RAF 3. mygosia |
Nie wiem, gdzie widzieliście tam jakieś kamyczki ??
Trochę szuterku i tyle :o |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |