Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Biała 2012. List otwarty do nowego posiadacza aparatu fotograficznego Panasonic FT2 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=13584)

wasilczuk 23.05.2012 00:52

Drogi Lewarze.
Zapraszam do siebie na podlasie. Pojeździmy po kniejach, polach, rzekach, wioskach. Powąchasz ciszy, posmakujesz kolorów...Będę Cię kurował do momentu, aż uznasz, że to był tylko kawałek drogiej materii. Prawdziwe zdjęcia zapisują się w sercu a nie na karcie.

JOJNA 23.05.2012 01:24

ja wierze w ludzi i myślę sobie że aparat ktoś znalazł, a że był zalany to stwierdził ze odda go następnego dnia. Kolejnego dnia na kacu zapomniał i tak z aparatem dotarł do domu. Teraz gdy go okrzykneli złodziejem a nie znalazcą to się nie przyzna że znalazł. Jednak dajmy mu szanse oddać zgubę. Znalazco Lewarowej zguby proszę wyślij Aparat do właściciela. Tu proszę Lewar daj mu szanse i podaj namiar na anonimową możliwość wysyłki zguby.

Lewar 23.05.2012 07:38

Pojawiła się szansa na pozytywne zakończenie sprawy.
Proszę o powstrzymanie się od "bicia piany" i wpłacania jakichkolwiek pieniędzy.
Po zakończeniu powiadomię o tym natychmiast ale bez zbędnych szczegółów.
Dziekuję wszystkim za wsparcie.

stopa-uć 23.05.2012 12:17

Lewar
jeżeli to był następny Twój wygłup to masz w przysłowiowy "ryj" bo był nie najlepiej dobrany tematycznie.
A myślę że te wszystkie posty pisane do Ciebie z troski i przyjaźni jednocześnie pokazujące zaangażowanie w "ZYCIE CZARNUCHÓW" (których sam tworzyłeś) nie powinieneś nazywać "biciem piany"
Czyli Witku--- tak czy tak masz w przysłowiowy "ryj" ,a następnego aparatu pilnuj.
Graba
Stopa

Lucky Luke 23.05.2012 15:13

Ja na tym zlocie niestety nie byłem. Ale nie ma opcji żeby któryś użytkownik tego forum zrobił coś takiego. Albo jest to jakaś fatalna pomyłka albo ktoś obcy. Liczę na pozytywne rozwiązanie całej sprawy.

Marcin z Zakopanego 23.05.2012 18:09

Też bym żałował jakbym nie był na zlocie, gdzie pod każdą ławeczka można sobie znaleźć aparat :)
Poważnie mówiąc - jak tylko rzecz się wyprostuje, to poodsyłam oczywiście kasę tam skąd przyszła.

Lewar 28.05.2012 20:11

I oto cud się ziścił...
Rozstąpiły się złe moce i dnia dziewiątego na niebieskich skrzydłach Poczty Polskiej zguba spłynęła do domu mego, radując serce moje, takoż i ufność w dobro człowiecze na nowo przywracając.
Zaiste, dobra to nowina, że w tych ciałach co w szaty cudaczne obleczone, na rumakach pokracznych pomykają, pod tymi czerepami rubasznymi w skorupy zakutemi resztki człowieczeństwa tlą się jeszcze...
Kilka nauk z tego zdarzenia wynika.
Pierwsza, dla mnie – pilnuj swego dobytku gamoniu, cobyś potem, kiedy łeb durny od okowity ochłonie, gawiedzi dupy nie truł nadaremno.
Druga, dla gawiedzi owej – dumni bądźcie z przymiotów swoich i tradycyji swojej i krzewcie je i pamiętajcie o nich, bo powiadam – warte są tego i podtrzymywać je należy i głosić, po wsze czasy i na wszystkie świata strony.
Trzecia, dla znalazcy – kto szybko i bez wahania dobro czyni, w dwójnasób je czyni, sromoty zbędnej unikając łacno.
Za zbyt mocne słowa przepraszam.
Za wsparcie jeszcze raz dziękuję.
Wspierającym i znalazcy korzyść pod postacią flaszki - winienem.
Wasz Lewar

NUROFEN 28.05.2012 20:19

niesamowity język.

matjas 28.05.2012 20:39

ło chłopie. kasa przelana na konto Marcinowe na okowitę nie wystarczającą będzie ;)

finis opus coronat ;)

matjas

Zygi 28.05.2012 20:41

:rules:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:03.