lortprodisz |
30.07.2012 23:27 |
Cytat:
Napisał diverek
(Post 251731)
Właśnie wróciłem z terenu woodstocku. Od dzisiaj już jest zamknięty dla ruchu. Nie chcieli mnie wpuścić wiec musiałem użyć leśnych ścieżek. Spotkałem tam kolegę Grzesiek3M. Troszkę obwiozłem ich po mieście i się rozjechaliśmy. Jego dziewczę jest w pokojowym patrolu wiec ma on możliwość wjazdu i wyjazdu. Sporo człowieków już przyjechało. Zaczyna się ruch. Jutro jadę na rekonesans i ostateczne wyznaczenie trasy offu.
|
przez ostatnie lata notorycznie miałem problemy z :at:wjazdem na wood....
i to bez znaczenia czy moturem czy autem ale jest na to patent:D
głowny wjazd na droge dojazdowa na teren woodstocku jest na wprost z drogi gdzie wszystkie samochody jadace od centrum sa kierowane w prawo - chyba kierunek szczecin .. na tym skrzyzowaniu jak by komu zabronili wjazdu ,co moze sie zdarzyc nalezy skrecic nie w prawo a w lewo - w kierunku centrum - jest to celowo zamknieta droga bezposrednio do miasta dla słuzb ratowniczycz etc... po przejechaniu jakis 200 metrów po prawej stronie jest most z betonowym murem - osobówka spokojnie przejeżdza ,dalej polna droga kawałek i mniej wiecej wyjezdzacie koło moto wioski - plus minus 200metrow - z daleka widac juz bedzie
jezeli nidy rydy w ten sposób to kierujecie sie tak jak wszystkie pojazdy czyli jadym w prawo , za jakies 300 metrow po prawej przy drodze jest zajazd , a dajej z 200 metrow po lewej jest wjazd do lasu .....beda na 100% stac tam pokojowi , motocykli nigdy nie zatrzymują , dalej przejazd przez tory , potem droga dojazdowa na parkingi za wzgórzem akademii sztuk przepieknych hehe ... jadym cały czas ta droga....mijacie harego z tybetu i tym łoto sposobem trafiacie na asfalt z którego widac moto wioske :D
jak sie uda to jurto w nocy :at:wystartuje kierunek kostrzyn wiec chłodzcie browary bo bedzie jubel :D
|