Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Woodstock Rally 2012 kto chętny??? (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=14182)

krzysiek_m 29.07.2012 00:09

Amber, przy Woodstocku jest po prostu zlot motocyklowy. Policja i porządkowi nazywają to "moto wioską". Podjeżdżasz więc pod motowioskę i dalej jak zwykle: opłata za wiazd, a w środku kilka tysięcy moturzystów z browarami.
O ile dobrze rozumem prodiża to po prostu się tam z kimś dogadali, żebyśmy mogli motocykle koło namiotu parkować ;-).

diverek 30.07.2012 18:37

Właśnie wróciłem z terenu woodstocku. Od dzisiaj już jest zamknięty dla ruchu. Nie chcieli mnie wpuścić wiec musiałem użyć leśnych ścieżek. Spotkałem tam kolegę Grzesiek3M. Troszkę obwiozłem ich po mieście i się rozjechaliśmy. Jego dziewczę jest w pokojowym patrolu wiec ma on możliwość wjazdu i wyjazdu. Sporo człowieków już przyjechało. Zaczyna się ruch. Jutro jadę na rekonesans i ostateczne wyznaczenie trasy offu.

yuchyo 30.07.2012 22:48

jako gospodarz - to Ty się wypowiedz jakiego plana masz
piątek:
sobota:
niedziela:

mozna zrobic tak by załapać się i na offa i na zwiedzanie?

diverek 30.07.2012 23:07

Cytat:

Napisał yuchyo (Post 251759)
jako gospodarz - to Ty się wypowiedz jakiego plana masz
piątek:
sobota:
niedziela:

mozna zrobic tak by załapać się i na offa i na zwiedzanie?

Hej.
Off jednak na 90 % będzie w sobotę. Czemu? W czwartek i piątek zapewne nie będzie pełnej frekwencji a w niedziele już sporo ludzi będzie myśleć o odwrocie o ile już nie będzie w domu. Dlatego ten off bedzie połączony z lekkim zwiedzaniem. Tzn. tak to rozplanuje aby przerwy robic w jakimś interesującym miejscu.

yuchyo 30.07.2012 23:16

o której startujecie?

diverek 30.07.2012 23:22

Cytat:

Napisał yuchyo (Post 251765)
o której startujecie?

Myślę że o 10 rano powinno być git.

lortprodisz 30.07.2012 23:27

Cytat:

Napisał diverek (Post 251731)
Właśnie wróciłem z terenu woodstocku. Od dzisiaj już jest zamknięty dla ruchu. Nie chcieli mnie wpuścić wiec musiałem użyć leśnych ścieżek. Spotkałem tam kolegę Grzesiek3M. Troszkę obwiozłem ich po mieście i się rozjechaliśmy. Jego dziewczę jest w pokojowym patrolu wiec ma on możliwość wjazdu i wyjazdu. Sporo człowieków już przyjechało. Zaczyna się ruch. Jutro jadę na rekonesans i ostateczne wyznaczenie trasy offu.

przez ostatnie lata notorycznie miałem problemy z :at:wjazdem na wood....
i to bez znaczenia czy moturem czy autem ale jest na to patent:D

głowny wjazd na droge dojazdowa na teren woodstocku jest na wprost z drogi gdzie wszystkie samochody jadace od centrum sa kierowane w prawo - chyba kierunek szczecin .. na tym skrzyzowaniu jak by komu zabronili wjazdu ,co moze sie zdarzyc nalezy skrecic nie w prawo a w lewo - w kierunku centrum - jest to celowo zamknieta droga bezposrednio do miasta dla słuzb ratowniczycz etc... po przejechaniu jakis 200 metrów po prawej stronie jest most z betonowym murem - osobówka spokojnie przejeżdza ,dalej polna droga kawałek i mniej wiecej wyjezdzacie koło moto wioski - plus minus 200metrow - z daleka widac juz bedzie

jezeli nidy rydy w ten sposób to kierujecie sie tak jak wszystkie pojazdy czyli jadym w prawo , za jakies 300 metrow po prawej przy drodze jest zajazd , a dajej z 200 metrow po lewej jest wjazd do lasu .....beda na 100% stac tam pokojowi , motocykli nigdy nie zatrzymują , dalej przejazd przez tory , potem droga dojazdowa na parkingi za wzgórzem akademii sztuk przepieknych hehe ... jadym cały czas ta droga....mijacie harego z tybetu i tym łoto sposobem trafiacie na asfalt z którego widac moto wioske :D

jak sie uda to jurto w nocy :at:wystartuje kierunek kostrzyn wiec chłodzcie browary bo bedzie jubel :D

diverek 31.07.2012 00:30

Cytat:

Napisał lortprodisz (Post 251770)
przez ostatnie lata notorycznie miałem problemy z :at:wjazdem na wood....
i to bez znaczenia czy moturem czy autem ale jest na to patent:D

...

Hehe znam lepszy wjazd. Zresztą co roku wjeżdżaliśmy motorami, zostawialiśmy je koło wioski i po koncertach wracaliśmy do domu. A jeśli nic się nie zmieni w systemie zabezpieczeń jaki jest dzisiaj, to znam drogę, która na upartego dojechałbym nawet pod główna scenę na motocyklu. Zapewne ktoś z pokojowego patrolu by mnie ścignął jakbym jeździł wśród ludzi, ale możliwość jest. Dzisiaj przetestowana.

lortprodisz 31.07.2012 00:58

hehe akurat znam doskonale sciezki w koło terenu .....jeno sie kurzyło za DRerą....hahha

Scorpi 31.07.2012 03:38

kilka lat temu jezdzilismy w sobote normalnie po terenie woodstocku i nikt nam nie zwrócił uwagi. Wtedy motowioska była jeszcze koło małej sceny.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:49.