![]() |
Jeżeli dobrze kojarzę, to pytanie dotyczyło 650, ale z silnikiem 800, czyli rzędową 2-ką ;) ? ;)
|
No i stało się. Wczoraj przywędrował do mnie, a właściwie jeszcze nie do mnie, tylko do dealera, ale to już tak jakby do mnie, Transalp (dobra, dobra, wiem, że to nie Afryka :haha2: ale też jest fajny)
Jest jeszcze w częściach, oklejony foliami, gąbka na manetach ale już widzę jak przemierzamy razem motocyklowe szlaki. Ale Harley u mnie zostaje bo też go kocham. http://i165.photobucket.com/albums/u...psa8bd4b16.jpg http://i165.photobucket.com/albums/u...psfe689c9b.jpg |
kurde, szkoda, że bez siedzenia :)
ale motocyklista musi mieć twardą dupę piękny |
Panie to juz powinno sie nazywac transcity a nie tranalp. niema nawet osłon na lagi ze juz o handbarach nie wspomne.
|
A się czepiacie-toż człowiek napisał ,że jeszcze w częściach i nie poskładany.
Fajna maszyna:Thumbs_Up: |
Osłony na lagach przedłużają życie uszczelniaczy.
Teraz mamy takie czasy gdy nikomu nie zależy na bezawaryjnych kosmicznych przebiegach. Skoro ktoś wymieni częściej uszczelniacze to jeszcze nie przeklina producenta moto, a ten już zawsze nieco zarobi na wymianie ...... PS: może Honda zakłada, że większość nabywców w pole się nie wybiera.... od tego są inne modele |
Oczywiście, że się czepiają- ciężko użytkownikowi afryki przyznać, że jest coś lepszego niż AT!:D
A patrząc na chłodno, to ten transalp700 jest dużo lepszym motocyklem turystycznym niż at!! Na szosie sprawuje się to dużo lepiej niż afryka (mniej przy tym paląc) a w terenie (o ile można mówić o terenie w przypadku mastodontów powyżej 200 kg) radzi sobie nie gorzej, bo choć zawieszenie nie tak dobre jak w AT to masa mniejsza i niżej środek ciężkości. Z wad to tylko ten wygląd i trochę tandetne wykonanie "włoskiej" hondy. Ale ostatnie modele AT rd07a też już były gorszej jakości niż stare "czwórki" i pierwsze "siódemki". P.S. A harmonijki na lagi z ProGripa kosztują 70 zł więc z ich braku nie robiłbym zagadnienia;) |
Ano właśnie powiem Wam, że hanbarów i harmonijek na lagi fabrycznie nie ma ale to rzeczywiście nie problem. Kupię akcesoryjne. Cieszę się, że w ogóle udało mi się dostać Trampolinę bo szalone problemy z tym były i w ogóle droga przez mękę..
|
Cytat:
|
Cytat:
Znacie może jakieś fajne handbary do Trampoliny? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |