![]() |
Widzisz Orzep.Nastepnym razem zanim sie odezwiesz to sie zastanow,czy sie odezwac...A noz nie bedziesz mial racji i co...?
|
.........
|
Ludzi razi to, że ten wielki mały człowiek pisze otwarcie, że swoje siły czerpie z wiary.
Gdyby napisał, że był przeciętnym katolikiem, który co niedzielę chodził na sumę w czasie której zastanawiał się, co będzie na obiad a następnie przeszedł na islam albo jeszcze lepiej na judaizm i to go zmotywowało, to byłby dopiero w naszym zidiociałym kraju poklask. Wielki polski celebryta Tomasz Lis powiedział:"Ludzie nie są tacy glupi jak nam się wydaje. Są dużo głupsi." |
Wyobraźcie sobie. Wymyślone dwa cytaty:
"gdy biegnę i mam chwile zwątpienia- modlę się ..." cytat drugi: :biegłem i poczułem, że wymiękam. Zobaczyłem przydrożny sklepik. Wszedłem i poprosiłem o małego tymbarka. Oderwałem kapsel, napiłem się, odwróciłem kapsel i przeczytałem BIEGNIJ PIOTREK!!! To mnie postawiło na nogi tak, że do wieczora przebiegłem jeszcze 50 km." Pytanie: Co lepiej się czyta? |
ani jedno ani drugie! (żart)
jeden lubi pomarańcze drugi gdy mu nogi śmierdzą... na szczęście nie musimy tego zmieniać :) |
.........
|
Morał z tego taki, że ludzie wolą czytać kolorowe popeliny.
|
Się wspominki Mazeniaka czyta, bo ciekawe są, może nawet zbyt ciekawe. Religijny wtręt jest wiarygodny, sensowny i trzyma się tzw. kupy.
Ale gdybyś, Mazeno, rzucał hasła, jakie "zacytował" Dziad :-) chyba bym zwątpił. Wersja jest obojętna. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:10. |