![]() |
Bonjour nie masz racji...Jesli przyjmiesz taka filozofie myslenia to po chwili wszystko zacznie robic dodatkowe kilogramy.Jednostkowo nie ma to moze znaczenia duzego..Ale dodaj do tego niewłaciwe zamontowanie kufrów , i rozłozenie bagazu na moto, ciezki tłumik to juz sie robia dziesiatki kg w złym miejscu. I dlatego trzeba walczyc o rzeczy małe by ogół wyszedł dobrze...Ta skrzynka na osłonie musi byc mała bo to by przeszkadzało...Ale tam wrzucone 2-3 kilogramy ma duzo znaczenie dla motocykla..Nisko i z przodu.:)
|
Też mi się tak wydaje. W końcu są to 3kg odjęte z tyłu i przeniesione na przód. W sumie 6kg.
|
Umarło?
|
nisko i z przodu
|
oj tak fajna skrzynka to i tak ciecie osłony silnika bo tam sporo miejsca jest
dziś podczas nierównej walki z zaciskami a niech je piekło pochłonie notabene przegranej w ramach tak zwanego luzu zamontowałem prowizorycznie w transalpie osłonę z rd03 i powiem wam ze ja tam widzę możliwość wsadzenia wszytkich ciezkich gratów jedna wada to narzone na wode i błoto ale cos sie pewnie z tym pomysli |
a czego wy się tak tego błota i wody boicie, haa?
Zawińcie te swoje graty w gruby worek na śmieci, zawiążcie gumą od gaci i problem z głowy. A tak przy okazji to nie mogę znaleźć tej swojej skrzynki, żeby foty pyknąć. Jutro jeszcze raz poszukam |
to moze z innej beczki barthez masz może wiecej fot twojego avatara?
|
co w z tą woda ja pier...? cukrowe śrubokrenty tam będziecie wozić?
|
Cytat:
Próbowałem szukać w sieci jakichś informacji nt przeróbki, albo innych, ale bida z nędzą. Tylko jeden krótki filmik jest na youtube |
Pcv
a z rury pcv ktoś próbował zrobić skrzynke narzędziową?
cos takiego miał Piter w Kletnie (dla tych co nie pamiętają to ten co pojechał ze szwajcarii do aostralii):) Ja chyba sobie zrobie....rura kanalizacyjna PCV fi 75, zaślepki, mufki, to wszystko powinno kosztować parenaście zł.... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:24. |