![]() |
Niestety nie będę mógł być na balu (pracujący weekend) :(
ale jeśli to możliwe chętnie podrzucę kilka naszych koszulek na licytację |
frog + Kasia (Decyzja zapadnie w piątek)
|
Cytat:
Liczbę gości mamy podać w piątek przed południem, więc decydujcie się!!!! |
Bardzo przepraszam organizatorow ale nr 5 i 6 wypadaja czyli ja i Emilia , Worek i Workowa powód Motobazar Łódz. Naprawde bardzo żałuje ale nie da rady wiem ze bedzie fajnie
|
Cytat:
....... życzę udanej sprzedaży :D |
Motobazar to żadna konkurencja dla Was i nie powinien być .
Jest karnawał , idea szczytna , nie ma co porównywać z Motobazarem . Życzę miłej zabawy . Pomysł super . |
Ja tam nie rozumem, motobazar będzie jeszcze nie jeden, a taki bal już sie nie powtórzy.
Sprzedawczyki jedne :P |
1.Ivi + SzymonBBI
2.Agata + siejko 3.Paula + oresco (nocleg) 4. Don Wasyl i Pani Hipopotam 5. Emil i Emila 6. Worek i Workowa 7.Ciborki 8. BABA 9. Flisaki 10. Świerszcze 11. Marcin 12. Złom + Hania (nocleg) 13. Kala + Siwy 14. Rambo (może +1) 15. Gruby z żonko 16. Smar z żonko 17. Moroz z żonko 18. Pucz i małżonka ( Mariusz Ewa) 19. Syty i żona ( ANDRRZEJ Joanna) 20. Mały ( Bogdan z Bondar) Jarek 21. Nos i żona(Bartek Katarzyna) 22. Oczko od DR 650 (Łukasz) 23. Stary oczko z żoną (Krzysiek Elka) 24. Fiedzia z żoną ( Teodor Alina) 25. Damian i Emila 26. Zbyszek i Smery (nocleg) 27 Hans i Partnerka 28 Mycha z menżem 29 Edyta i Tomek 30.Andrzej G. 31. Aśka i ATomek (nocleg) 32. Wojtek bez portek 33. Batman i Magda |
Niestety Frog + Kasia odpadają ale kase przeleje na Ciborke:)
|
Lista zamknięta ;). Pastujcie buty, szykujcie brylantynę na włosy i widzimy się jutro o 19 w Michałowie. Jakby się ktoś zgubił to dzwońcie do mnie albo do Pawełka, będziemy ratować!!! Śniegu po pachi, droga może być zasypana, jak to na Podlasiu bywa, więc łopaty w bagażnik zapakujcie :D. Jeśli bedą chętni to możemy w niedzielę na przetrzeźwienie kulig zorganizować z ogniskiem.
Aaaa, jeśli chodzi o osoby zostające na noc, panie hotelowe zaproponowały śniadanie w hotelu za 10 zł (od osoby) więc myślę, że warto na to przystać. Noo chyba na razie wszystko. Aaaaa jeszcze z góry dziękujemy wszystkim, którzy dostarczyli nam fajowe fanty na licytację :bow: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:58. |