![]() |
Zebrałem kilka fotek od róznych artystów... Zabawa była świetna...Dziekujemy wszystkim za wysiłek i wytrwałość...
https://plus.google.com/photos/11826...CNKazt7Qj8fqCQ |
Fajnie było, szkoda,ze musiałem wcześniej się zerwać.
A ten Mirmil to fajny gość i ma baaaaardzo fajne pomysły :) |
Zabawa była przednia i wielkie dzięki dla Każdego!
A dla zastanawiających się nad Ukrainą powiem.. nie ma nad czym, REZERWUJCIE MIEJSCA BO JUŻ MAŁO I GO!!! Zapowiada się rewelacyjny wypad! |
Cytat:
|
Ja tez dziękuje wszystkim za zajebiste towarzystwo. Polecam każdemu takie wyjazdy w tak zacnym gronie :blues:Jak bym tylko mógł to nawet bym się nie zastanawiał nad wyjazdem na UA . Jeszcze raz dziękuje , było SUPER!!!
|
Cytat:
Ale spróbuję jeszcze raz a jak nie oddam koledze, może on coś tam poradzi. Nic nie nagrywałem na kartę w nadziei, że się coś uda. |
Dziękuję Wam kochani zw wspaniałe towarzystwo. Mirkowi za wybranie trasy-to moja " mała ojczyzna" do której powrót jest zawsze magiczny
Przyrodzie Beskidu niskiego, Dolinie Wisłoki, pięknej śnieżnej Zimie-dziękuję:) |
Neno... oprócz podziękowań raz jeszcze PRZEPRASZAM! Jak Borys słusznie zauważył "..Ty Pirania INFORMATYKA nie jest Twoim konikiem co..??!:)
40% już jeździ w "barku" do którego zapraszam Wszystkich! Zbiornik na wachę został zaadoptowany na zbiornik na C2H5OH.... ca 60l, więc braknąć nie powinno!!! ;) |
Cytat:
To taka kolejna przygoda ! Przynajmniej ja to tak traktuję. Zdjęcia to nie ręka - jak się nie uda odzyskać to trudno , zrobi się przecież nowe! Pozdrawiam i do kolejnego ! |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:03. |