![]() |
dużo zależy również od wagi motocykla i kierownika,ja z motocyklem to 170 kg gdzie w innym zestawie motocykl 170kg i kierownik 100 czyli 270 kg
prawidłowe ciśnienie ma również wielki wpływ na opone,oraz czy opona jest soft czy hard pewne jest żę Mitas nie jest zbyt żywotny i jest za drogi... co niezmienia faktu żę C-02 fajnie w błotku robi pojawiła sie również nowa opona Mitasa na błotka :) Zerżneli bieżnik z trelleborg-a,to cóś jak c-02 tylko rzadziej kostka http://images.okazje.info.pl/p/motor...90-r19-62m.jpg |
Cytat:
|
no widzisz a mnie bardziej c02 spasowala wczesniej mialem c04, dlatego tak jak juz gdzies pisalem dobór opon jest sprawa indywidualna i kazdy powinien przerobic kilka samemu aby miec porównanie
|
Ja w życiu zakładałem i zdejmowałem wiele opon,ale dzisiaj mitas e09 mnie pokonał.Kupiłem nówkę i jest taka twarda,że przez jakieś 20 minut walczyłem żeby wentyl włożyć w felgę!!!Jest tak twarda że nie mogłem sam jej odgiąć żeby dętkę dobrze ułożyć!No skończyło się przedziurawieniem dętki.Wcześniej zakładałem wielokrotnie 09-kę ale 140 a ta to 120-ka dakar opona leżała w nieogrzewanym garażu może to jest powodem:Sarcastic:
Miał ktoś taki kłopot z tą oponą? |
cwancykiem trzeba . mialem takie perypetie , czesto . radze sobie :)
|
EEE około 5,6 tys km jeżdząc na c 02 po zróżnicowanej nawierzchni to i tak dobry wynik biorąc pod uwagę cene zakupu nowej opony:friday:
|
Cytat:
Gargamel, lżejszy od Afry masz sprzęt, myśle że sezon wytrzyma. |
Czy nie jest dla Was ciekawym to, że człowiek który rozpoczął ten temat nie napisał w nim nic więcej ??
|
Człowieczek chce komuś zaszkodzić...a tego typu tematy, niemające sensu istnienia mogłyby ulegać anihilacji :P, tak jak wyżej, jeden z Kolegów wspomniał, żywotność opon zależ od wielu czynników, wiec tyle będzie opinii ile sposobów użytkowania i użytkowników.
Dziękuję i przepraszam za nabijanie postów ;) |
to jest ewidentnie pisanie reklamowe w zakresie jak napiszę źle o oponie dobrej to zrobi się reklama :)
swoją drogą jakie macie ceny za c02 ? u mnie jakieś dantejskie ceny wychodzą bo na dziś mogę ją mieć do sprzedaży za jakieś 225 -220 PLN brutto .... jakoś ceny poleciały w górę |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |