![]() |
ba! ten most miał nawet własny tartak! szkoda go.
jednak w dziedzinie wysokich budowli drewnianych psim swędem dalej dzierżymy prym. |
Wyszogród, a dokładniej Czerwińsk nad Wisłą to rodzinne strony mojego ojca. Cudne miejsca. Specyficzny klimat.
|
.........
|
.........
|
Coraz lepiej mi się czyta ten wątek...
Dzięki! |
Jesteśmy bardziej zwierzątkami niż nam się wydaje. Gdy ktoś ucieka to go gonimy. Gdy ktoś goni, uciekamy. No i strasznie ulegamy pozorom.
|
.........
|
Ja chce dodac , ze czytajac ostatni wpis mazeno, w pewnych momentach prawie stalem tam obok I w wyobrazni wyciagalem te scyzoryki po dwa zeta , z bocznej kieszonki plecaka.
A samo tlumaczenie niuansow sytuacji przy spotkaniach oko w oko z czlowiekiem w mundurze pasuje mi najbardziej. Inny poziom postrzegania Po prostu Kontakt. Czekam na dalsze opisy. |
U mnie podobnie..
W Uzbejistanie jeden wielki korek przy wyjeździe z miasta, jedziemy może 50, milicjant zatrzymuje trzy pasy ruchu żeby nas ściągnąć na pobocze. Pokazuje nam "suszarkę" gdzie widzę 95km/h. Wydzieram ryja na niego (zupełnie niepotrzebnie) jak się później okazało... On chciał tylko zagadać skad , po co i dlaczego... Obejrzec moto, spytać ile kosztuje... Dostał podarok wartości 10zł i zostaliśmy druzjami:) pozd. |
.........
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:18. |