![]() |
Widzisz Ferdek,bo to Zdolny Śląsk jest :D
czytajom czytajom.... |
Bardzo fajna relacja z bardzo fajnych miejsc :Thumbs_Up:
|
.... nawet nie dałeś znać, że latałeś w naszej okolicy ;)
|
3 Załącznik(ów)
Oj zdolny, zdolny ten Śląsk :) Sławku, wyjazd był "na wariata", totalny spontan bez planu. W zasadzie to sami nie wiedzieliśmy gdzie kolejnego dnia będziemy.
Dzień 11 to już powrót do Warszawy. Do czego są powroty, wszyscy wiedzą. Staraliśmy się omijać główne drogi, więc trasa zajęła nam ponad 7 godzin. Tego dnia zrobiliśmy 541 km, a w sumie, w czasie całej wycieczki 3136. Dziękuję wszystkim, którzy czytali moje wypociny, mam nadzieję, że udało mi się "zareklamować" trochę nasze polskie góry. Pozdrowienia i do zobaczenia na trasie :at: |
Fajosko! :) Fajnie, że ludzie spoza dolnego śląska do nas przyjeżdżają i reklamują nasze góry :) Nie tylko Bieszczady i Tatry w Polsce mamy :)
|
Ha ha ha:D! A najwięcej radochy z wycieczki miał pokneblowany i związany misiek:Thumbs_Up::Thumbs_Up::haha2::haha2::D
Miło się czytało :) |
Dzięki Ferdek! Fajnie było przeżyć z Wami tą wyprawę. I fajnie piszesz!
|
Superrelacja świetne fotki tylko mam osobistą prośbę - nie uśmiercaj wiecej Leszka Kuzaja bo to kolega ;).
|
Ojejku, pardą. Już go przywróciłem do żywych i obiecuję więcej nie uśmiercać :)
|
Dobre , dobre, bardzo dobre! Nie spodziewałem się po Tobie Ferdku że masz talent "lekkiego pióra" .
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |