![]() |
Ja też nie wiem ant6 ;-)
Naklejki gotowe, może uda się jeszcze zrobić dodatkową niespodziankę. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...cda83ef4a.html |
Ja też się wybieram na off racing tylko po obejrzeniu pogody za oknem nie wiem czy wioseł ze sobą nie zapakować bo rękawki do pływania już mam w plecaku ;)
|
Ja niestety pracuje w tym weekendzie ale duchem jestem z wami :zdrufko: Zamówiłem wam pogodę z Włoch mam nadzieje ze zdążą ja dostarczyć no wiecie włoscy podchodzą do wszystkiego z dużym relaksem ;);):haha2::haha2:
Zycie wam wszystkim miłej zabawy :kumbaya::D:D:D |
:haha2: Ty mój włoski przyjacielu :zdrufko:
|
Fabrizio nam załatwił mokrą Włoszkę.
Fabrizio! Za 100 pkt pytanie! Co to jest "mokra Włoszka" ??? :D:D:D |
Ech , te mokre ...... , mnie właśnie zatrzymała i przez nią na rajd nie dojadę . Udanej błotnej zabawy :(.
Zdrowia . |
No cześć, jakby ktoś szukał lusterka to je mam, poproszę adres na priv to podeślę ;)
|
Muszę napisać, że impreza godna polecenia. :Thumbs_Up:
Dzięki Puntek :bow: i wszyscy organizatorzy :D za włożony trud. Kto nie był niech żałuje. Jedna tylko wada była - ten wszechogarniający kurz :D Trasy OS super. Szczególnie ta, która mnie urzekła - ale nie zdradzę która :Thumbs_Up: Jedzonko super, a szczególnie te bułki :drif: Nie wiem, kto je przyrządzał, ale jako osoba, która nie lubi "kanapek" w folii, to urwały mi dupę - zjadłem 3 :D Miło było zobaczyć znane twarze i poznać nowe - zabawa przednia :haha2: Mam nowych przyjaciół z Somalii :D POZDRAWIAM. ps. Puntek, mam nadzieję, że ten puchar za trzecie miejsce, to nie w wyniku pewnych specyfików :D |
No ... działo się :D
Puntek - reszta organizatorów (i organizatorek) - DZIĘKI !!! Z uwagi na ten kurz który był na trasie, za wiele się nie nagrało (na przyszły rok musicie troszkę deszczu zamówić) ale coś tam jest ... |
:d
:d :d |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |