![]() |
Poza tym - w grupie wcale nie musi być dużo osób - ma ona służyć jako nasza wyspiarska część forum - bo niektóre tematy nie zawsze pasują do działu "Inne tematy" a jak pasują to często giną.
-niektóre tematy poruszane też nie zawsze interesują pozostałych - choćby ten tu o nowej grupie... (sorry za zaśmiecanie wątku hero :P) można by było pisać o zaufanych serwisach, dobrych sklepach na wyspach, proponować wspólne wypady czy nawet prosić o wszelaką pomoc... Grupa była by otwarta z dostępem dla każdego - coby nie było, że się odcinamy od reszty. to jest moja opinia na ten temat ;) |
hmmco to co zawiazujemy watek? Tylko jako mieszkancy tej Zieleniejszej niz tamta z Union Jackiem wyspy mam na mysli, nie mamy wiele wspolnego z nimi, znaczy sie z mieszkancami teu z union jackiem, chociaz zawsze by bylo milo zachaczyc o Aafrykanera w drodze do Dover albo cos takiego. To jak panowie? Do tego warto by bylo nawiazac kontakty z miejscowymi afrykanerami, xrvireland.org Asymilacja jest wazna i no tego chlopaki witaja z otwartymi ramionami. Wiec kto ma pomysly?
Bo liste juz mamy, tak? Hero dzieki za mily wieczorek!!! I cenne rady rano!! |
Wykopuje ten zacny wątek coby pokazać Wam naszą piękną zieloną wyspę!
Może się uda kogoś skusić do wizyty! Mam nadzieję, że reszta wyspiarzy pomoże mi w tym :) Będę wrzucał tu zdjęcia z ostatnich miesięcy - w których pokaże Wam Irlandię :) Nawet w Irlandii czasami świeci słońce, mamy tu (na zachodzie Irlandii) kilka pięknych plaż: Tu Corral Beach (Carraoe, Connemara, co.Galway): |
Corral Beach to świetne miejsce na odkrycie nurkowania. Wiele kursów właśnie tu się zaczyna.
|
zajebiście ,nie sądziłem ,że tak tam jest -dawaj dalej!
|
Cytat:
Tu miejscówka jednego z naszych regionalnych zlotów: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...91964690_n.jpg https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...44117009_n.jpg Kręgi kamienne są też w Irlandii: Mamy też piękne góry: |
Rząd powinien zasponsorować te Wasze tripy.Wszak to reklama istna.
|
Kiedy Wy tam takie foty robicie, jak tam ciagle leje???????????????
|
Haha w przerwach od deszczu ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:34. |