![]() |
nie wierzę...
zapamiętam jako beemiarz gaduła, dzień bez jego postów był dniem straconym..... |
[ * ]
|
nie wierzę.... ten chłop miał w sobie tyle siły i determinacji... czytałem jego wypowiedzi z pełnym uznaniem i podziwem.... spoczywaj w pokoju... odprowadzę Cię :( :( (`)
|
Osobiście poznałem na ubiegłorocznym IZIzlocie. Przegadaliśmy z godzinkę, może trochę więcej. Liczyłem na to, że w tym roku jak przyjadę na wydrę znowu pogadamy. Nie mogę zrobić forum na czarno, jestem po spotkaniu z sąsiadami, boję się, że zepsuję więcej niż zwykle :( Kurwa mać, dlaczego! Strasznie pozytywna postać i do tego jeździ BMW. Orzep, do zobaczenia! Jakkolwiek to miernie brzmi kondolencje dla Najbliższych.... Orzep, Ty cyckowata cholero, do zobaczenia....
|
Orzep...
Najszczrsze wyrazy wspolczucia dla rodziny... [*] |
No zesz kurwa mac :( kolega fajnie zawsze pisal dowcipnie, dobrze sie go czytalo.
Lewa w gore Orzep! |
Orzeeeeep do zobaczenia bracie :-(
Nie tak miało wyglądać dożywocie Twojego GSa! TytuSin z tapatalk |
Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół .
|
Bronił "Barbary" jak swojej siostry.......
Po cichutku byłem z NIM...... |
Sprzeczalismy sie w jego watku o BMW.
Taka moja natura, taka jego natura ,ze nie pozwalal mi na zbyt wiele. Ciagle o nim mysle i nie moge zasnac. Nie dane mi bylo poznac osobiscie,ale jakos polubilem jego slowa i wszedobylski styl. Odczuwam strate.Jest mi przykro i wspolczuje Najblizszym. To byl Prawdziwy Geesiarz.Nie dal sobie kitu wcisnac, choc tyle razy probowalem W jakims sensie tej nocy zwatpilem w to wszystko co tu do tej pory napisalem. Smierc Daniela to osobista bolesna strata. Zycie boli...do dupy to wszystko jest.. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:53. |