![]() |
Dzięki chłopaki.
Schneider - wiesz co, mimo wszystko, mimo nawet tego co powiedziałeś i jak kurewsko boli usłyszeć takie słowa, nie życzę takiej sytuacji nikomu. Nawet tobie. |
Współczuje utraty motocykla i nie przejmuj sie tym postem Shneidera zostawie to bez komentarza...
|
Zostawcie Schneidera w spokoju. Ten człowiek i tak raczej nie zrozumie swego błędu.
Michał, trzymam kciuki za odnalezienie sprzęta. Tym bardziej, że gdyby nie złamany obojczyk, pewnie byłbym tam z wami. |
Przykra sprawa... poszło na fb, a Tomek miał rozesłać na niemieckie fora... mimo wszystko mam nadzieję, że sprawa zakończy się dobrze. Głowa do góry!
|
Cytat:
nie wiem czemu ale link nie działczy <jest ifo ze zawartasc niedostepna> a chciałbym zapodać dalej |
Cytat:
|
Dałem tu:
https://www.facebook.com/africa.twin.poland?fref=ts i tutaj: https://www.facebook.com/groups/afri...overs/?fref=ts oraz u siebie. Współczuję. Zdrowia życzę... |
Shneiderowi nikt nie zlozyl zyczen z okazji dnia dziecka ,dlatego taki smutny I probuje sie wyzywac na innych ,udaje pana 'ą,ę' ciekawe jak on sie poczuje jak mu cos ukradna .
Pozdrawiam |
Olejcie po prostu trolla. Szkoda czasu i energii na tego kogoś marnować.
|
mam nadzieję, że przy takim zaangażowaniu moto się odnajdzie, 3 tyg. temu w Rzymie skradziono mi aparat z wszystkimi zdjęciami i to ostatniego dnia wyjazdu, także uważajcie na siebie i zabezpieczajcie sprzęty choćby to było centrum cywilizowanej Europy!
Czasem zastanawiam się po co buduje się drogie i wypasione więzienia, bo wystarczy podpisać umowę z kilkoma krajami dalekiego wschodu i tam za 2-3$ dziennie chętnie wezmą takiego gościa do odsiadki, taniej wyjdzie jak u nas a na pewno jak wróci to nie wgłowie będą mu kradzieże i rozboje a tak bardziej chrniony jest złodziej jak poszkodowany nawet jak znajdą tego złodzieja to co go przestraszy... własne ciepłe łóżko + żarcie przez całą odsiadkę. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55. |