![]() |
Cytat:
Absolutnie nie mam pretensji. Jak już wspomniałem, Twój Ledwolt spisywał sie świetnie ale w takich niekorzystnych warunkach ( woda, upały ) każda elektronika ma prawo paść. Spokojnie, jak bedę demontował czache to Ci podeślę. Na razie służy mi jako imitator alarmu a w zasadzie to jest nadal sprawny, tylko czasami coś mu "odbija" |
alu-badziewie
Witam. Mam coś takiego u siebie. W zimę mogę wypożyczyć do skopiowania.
Cytat:
A co do wpakowania..znaczy miejsca.. Ktos kiedyś pisał na strym forum co by kupić takie Alu badziewie do zasłonięcia zegarów .maskownice? no jak zwał tak zwał.. kosztuje to jak się nie myle na Ebayu angielskim z 20 funciaków ale i niemieckim można zakupić.. No i zakupic sztuk raz.. wykonać ,,matryce" zebrać chętnych .. policzyć koszta i możę się okaże ,że zamiast 20 funciaków wyjdzie jakies 0,9 Funciaka.......................... |
http://picasaweb.google.pl/jaras60/P...44257639682818a ja zapakowałem analogowy woltomierz from Łada za 28 zetów- pasuje idealnie w tym samym miejscu co X-mena, czyli miedzy zegarami, ma również podświetlenie...jest naprawdę ok...pzdr
http://picasaweb.google.pl/jaras60/P...44257639682818 |
Kupiłem ledwolta i zastanawiam się gdzie i jak go zamontować, może ktoś już wykombinizował ciekawe widoczne miejsce ?
|
Ja czekam na swojego :). Jak zamontuję to dam fotkę.
|
Cytat:
to to?? jak sie sprawuje... ?? co lepsze?? wnerwiiająca dioda czy wnerwiający zegarek?? ;):umowa: |
Jak znajdziesz miejsce dla zegarka to ja bym się nie wahał i olał diodę. Ja nie chcę się pierdzielić i czarować miejsca dla sporego wyświetlacza, więc poszedłem w diody. No ale zawsze lepsze cyferki niż kolorek :D.
|
Cytat:
|
siema, Mroq- na dwa wkręty samonawiercajace+ taśma stalowa 1,5cm szerokości- okazuje sie, że w tym miejscu jest pusta ścianka pod zegarami, wkręty ok 1,5 cm długości- zresztą zobaczysz w Kletnie..pzdr
|
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:00. |