Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Umawianie i propozycje wyjazdów (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=71)
-   -   Marocco 2009 Maj (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=2293)

Lupus 13.01.2009 22:08

Cholerka, ale to następne 8 stówek tam i nazad. Co prawda zysk 1 dnia, plus spanko w cenie, ale no nie wiem, raczej zależy mi na kasie. Jakby co piszę się w jedną stronę (zostanę tam trochę dłużej), szukajmy dalej. mam kumpla, który wynajmuje busy, zapytam go o radę. Gdyby tam brały ryby, pewnie zawiózł by nas za friko!

PARYS 13.01.2009 22:10

O kuźwa :dizzy:
To z Belgradu taki pociąg jeździ i z sypialnym koszta jakieś 200 PLN... Tak jakoś.

7Greg 13.01.2009 22:11

Cytat:

Napisał rambo (Post 39105)
Jak z 7greg jedzie to ja nie jadę :p;)

Wydoroślej puchu marny :confused:

rambo 14.01.2009 00:24

:p:p:p oj chyba lewą nogą dziś wstałeś ;););)

Joozwa 14.01.2009 19:17

Cytat:

Napisał talaxon (Post 39091)
tak sobie rozmawiamy bla bla bla, a ilu było by chętnych na taki rodzaj ekspedycji ?

Witam,
ja jestem chętny
Planowałem wstępnie Maroko na wiosnę ale z ekipą cienko więc chętnie bym się dołączył.
Termin dowolny, (ile myślicie tam być?)
transport dowolny, jak zorganizuje się coś razem to OK
jak nie, albo nie będzie miejsca to moge jechać na kołach w te i nazad.
No i jechałbym na Transalpie nie Afryce :D
pozdro

deny1237 14.01.2009 22:53

panowie moi znajomi jechali jakis czas temu na Maroko i zastosowali następujący wariant.

Znależli kierowce Tira który leciał na Hiszpanie dogadali się z nim dosłownie za dwie dobre flaszki i wrzucili mu na naczepe dwa motorki a oni polecieli samolotem do Barcelony tanimi liniami jak dobrze poszukacie to tanimi linimi do Barcelony polecicie za 299 pln.

Żeby znależć takiego kierowce to pogrzebcie po forach truckerów ( oni tez takie mają ) albo popytajcie na CB o firmy spedycyjne które często lataja na tamte kierunki francja-hiszpania lub włochy. Na CB mozna dowiedzieć sie wiele dziwnych a zarazem interesujących rzeczy wierzcie mi , koło Częstochowy nawet można kupić proszki do prania Niemieckie w dobrej cenie.

Pozdrawiam

Lupus 14.01.2009 23:20

Sąsiad wynajmujący wspominał coś o 100-150 pln na dobę, ale sprzedał niestety busa z kabiną 5-cio osobową. Ma tylko 3miejsca. Trochę mało. Myślę że na dłużej można negocjować cenę. Warto sprawdzić za ile wynajmują inni

Mroq 15.01.2009 10:00

wariant pociągu jest interesujący, masz jakieś linki na takie pociągi z berlina ?

podos 15.01.2009 10:02

A tanie linie do południowej Hiszpanii, zamiast tłuc sie autem? sprawdzaliscie? Trzeba teraz kupic - póki tanio. Kto sie zmiesci to do busa reszta leci.

sambor1965 15.01.2009 12:51

Kiedys to rozwazalem i wyszlo mi ze najtaniej byloby poleciez do Jerez w Hiszpanii. To niedaleko Algeciras... Tylko znowu odstaniemy zjebke na forum transalpa ze ciagamy lawety po swiecie zamiast na kolach jezdzic.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:40.