![]() |
Cytat:
|
To jedziemy?
Przy kilku sztukach sprawa nie będzie dodatkowo obciążona cłami, srami i innymi vatami? Jeżeli nie, to: 1. tommi |
Mechanika płynów jest dziwna. Zależnie od charakteru przepływu (liczby Reynoldsa), czasami zwykły chamski otwór o ostrych krawędziach, będzie dawał dużo bardziej regularny i przewidywalny przepływ niż taki o kształtach fikuśnych.
Jeżeli zaznaczyli, żeby zostawić ostre...to nie zrobili tego przypadkowo :) Ale papierkiem bym leciutko przejechał, coby pozbyć się jakiś wiórów i nierówności po wierceniu. |
Cytat:
|
Czyli książkowo :)
|
Sluza, dzieki za fajny tutorial i wykonanie zmoty. Niech Bog Ci w dzieciach wynagrodzi.
Mam jeszcze jedno pytanie. Jechales szybciej na tych emulatorach? Tak przelotowo 130- 140 ? Trzyma stabilnie wszystko? |
Ja zrobie tak,wsadze ten emulator ale skruce progresy od strony gesto nawinietej o grubosc emulatora.
|
Cytat:
Jestem świeżo po Rajdzie podlaskim, gdzie łącznie zrobiliśmy ok 250 km bez asfaltu, leśne szutry, piachy i inne niedogodności i autentycznie nie czuję tego w łapach |
Dzieki z ainfo. Ale mialem pytanie do przelotu na ancfalcie i na jego winklach. Czy tam wszystko trzyma. Jeslu tak to zamawiam takiego w najblizszym czasie
|
Fassi, wszystko trzyma. Zawieszenie zachowuje się jak kartridżowe, więc nie zawiedziesz się
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:23. |