![]() |
Hebi, a może autor wątku dostał namiary na inną formę kontaktu bezpośredniego ??
|
Się rozmarzyłem.. Pikna sprawa :-)
|
Piękny film, ale LORDE też robi tutaj robotę
|
Cytat:
Może jednak w 30 dni się uda::::))))) TRASA |
Cytat:
|
Mallory, taką trasę jeśli nie będziesz miał dużych problemów technicznych zrobisz w 30 dni bez jakiejś mega napinki ...
|
Mallory przymierzam się do Mongolii w przyszłym roku, ale w tej Mongolii ma być zdecydowanie więcej Mongolii.
|
Trasa zobaczyć Bajkał, liznąć Mongolię i wrócić :D. Będzie szybko i intensywnie. Mongolia ponoć ciekawa na dole tam gdzie Gobi. Dużo zależy też od warunków na miejscu bo jak będzie mokro to się nie pogoni i wtedy te 30 dni to na styk może być.
|
<hr style="color:#d1d1e1; background-color:#d1d1e1" size="1"> Emek:
Trasa zobaczyć Bajkał, liznąć Mongolię i wrócić :D. Będzie szybko i intensywnie. Mongolia ponoć ciekawa na dole tam gdzie Gobi. Dużo zależy też od warunków na miejscu bo jak będzie mokro to się nie pogoni i wtedy te 30 dni to na styk może być. Podobno dołem Mongolia jest szybsza. Mam nad czym myśleć. Wyjazd 3 lipca. 30 dni - i ani jednego więcej:::))) Tego nie zmienię i nic na to nie poradzę. Pozostaje - albo próbować realizować marzenia albo dać sobie spokój bo za mało dni. |
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34. |