![]() |
Kurwa, jak tak można spamować?! Opanuj się!
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
Zeus w ilu watkach wkleiles swoja oferte? Chyba w czterech? Wejdz na gielde i wystaw jak bialy czlowiek swoj przedmiot na sprzedaz
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
Sorki za pytanie,ale jeśli chciałbym ogłosić buty sidi discovery rain na sprzedaż na forum, to gdzie konkretnie przeczytam zasady wystawiania ogłoszeń i opłacania składek? Zgóry dzięki za info.
|
|
Panowie jak wrażenia z użytkowania butów Jett? Trochę już chyba najeździliście się w nich to może coś podpowiecie?
Waham się jeszcze nad Sidi Crossfire tyle, że 1( dobrą cenę gość mi zrobił). Czy lepiej Crossfire2? Jest w ogóle jakaś znacząca róźnica między 1 a 2? |
Ja jestem bardzo zadowolony z crossifre'ów, przy tech 7 są dużo wygodniejsze, nosek niższy przez to bardziej przypominają buty niż gumowce, nie trzeba stopki od biegów przestawiać wyżej.
|
Tez sie zastanawialem nad 2, ale na fc-moto.de znalazlem o wiele tansze 1. I jestem mega zadowolony.
Kamyk |
Cytat:
Jeszcze są jakieś Sidi xtreme, chyba nowość wytapatalkowano |
Cytat:
|
Nie kombinujcie i kupujcie SIDI CF2 w tej chwili nie ma nic lepszego . But nie ma w środku tej wysciółki gąbkowej (szybko wysycha) , jest megawygodny i bezpieczny.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |