![]() |
Podłączę się pod świeży temat, bo właśnie udało mi się sklecić galerię i dwa filmiki z wrześniowej wyprawy - może pomogą w doprecyzowaniu planu :umowa:
Galeria - Picasaweb Filmik z Urdele Filmik z Transfogaraskiej Urdele obowiązkowo, Morze Czarne można sobie darować. I uwaga na jedzenie - mój żołądek skapitulował i ostatnie kilka dni jechałem na kanapkach z OMV :drif: :haha2: Pozdrawiam, mroova |
czy dobrze zrozumiałem już jestes w Rumuni ??
dzieki za pomocna dłoń :), auto wypas :) mnie kusi Rumunia pojechał bym jeszcze raz, ostatnio z Podoskiem Bukovinu robiliśmy :) a teraz chciałbym sie bardziej w głąb zapuścić... pozdrawiam |
Cytat:
Ruminia chyba będzie w tym roku trędy bo ma góry, ciepłe morze i nie trzeba płacic w euro... |
Cytat:
Rumunia fakt wypas, więc kiedy wracasz bądz wyjeżdzasz ? pozdrawiam |
Start 08.06.2009 i powrót 19.06.2009... ja z Krakowa a reszta z Wawki. Czerwiec daje sznasę na przejazd przez Urdele bo w maju to jeszcze śnieg... :dizzy:
|
na anake przeleci ?
mozna się podpiąć ? musze poskładać finanse do kupy i bede decydować o ile można :) |
No pewnie, że można. Na anakach dasz rade o ile nie będzie lało bo chcemy troszkę boczkiem nie koniecznie asfaltowym. Po zeszłorocznej Ukrainie to wiem, że jak sucho to na anakach i na połoniny można wjechać a jak mokro to byle górka z błotkiem i już nie ma przyczepności... Ja chyba na anakinach ale mitas w garażu też jest... ;)
|
Cytat:
|
Spławik, masz już plan wycieczki- traskę?
|
Mam taki plan, że jak się zbiorę w sobie to jakiś plan stworzę...
Kurna, na razie nic ale mam jeszcze ze dwa tygodnie. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |