Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Przygotowania do wyjazdów (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Rumunia - Karpaty, Bukowina gdzie jechać? (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=2619)

mroova 05.04.2009 21:04

Podłączę się pod świeży temat, bo właśnie udało mi się sklecić galerię i dwa filmiki z wrześniowej wyprawy - może pomogą w doprecyzowaniu planu :umowa:

Galeria - Picasaweb
Filmik z Urdele
Filmik z Transfogaraskiej

Urdele obowiązkowo, Morze Czarne można sobie darować. I uwaga na jedzenie - mój żołądek skapitulował i ostatnie kilka dni jechałem na kanapkach z OMV :drif: :haha2:

Pozdrawiam,
mroova

krystek 06.04.2009 10:30

czy dobrze zrozumiałem już jestes w Rumuni ??
dzieki za pomocna dłoń :), auto wypas :)
mnie kusi Rumunia pojechał bym jeszcze raz, ostatnio z Podoskiem Bukovinu robiliśmy :) a teraz chciałbym sie bardziej w głąb zapuścić...
pozdrawiam

DrSpławik 06.04.2009 11:18

Cytat:

Napisał krystek (Post 52738)
dzieki za pomocna dłoń :), auto wypas :)
mnie kusi Rumunia pojechał bym jeszcze raz, ostatnio z Podoskiem Bukovinu robiliśmy :) a teraz chciałbym sie bardziej w głąb zapuścić...
pozdrawiam

Idealne do wyrywania lasek... mówisz, że to pojazd zabytkowy i jedyna sztuka w oryginale... :haha2::haha2::haha2: ciesze się, że się przydało.
Ruminia chyba będzie w tym roku trędy bo ma góry, ciepłe morze i nie trzeba płacic w euro...

krystek 06.04.2009 11:35

Cytat:

Napisał DrSpławik (Post 52757)
Idealne do wyrywania lasek... mówisz, że to pojazd zabytkowy i jedyna sztuka w oryginale... :haha2::haha2::haha2: ciesze się, że się przydało.
Ruminia chyba będzie w tym roku trędy bo ma góry, ciepłe morze i nie trzeba płacic w euro...

hehe :) tak jak mówisz... laski leciały jak nic :)
Rumunia fakt wypas, więc kiedy wracasz bądz wyjeżdzasz ?
pozdrawiam

DrSpławik 06.04.2009 11:55

Start 08.06.2009 i powrót 19.06.2009... ja z Krakowa a reszta z Wawki. Czerwiec daje sznasę na przejazd przez Urdele bo w maju to jeszcze śnieg... :dizzy:

krystek 07.04.2009 22:31

na anake przeleci ?
mozna się podpiąć ?
musze poskładać finanse do kupy i bede decydować o ile można :)

DrSpławik 08.04.2009 14:56

No pewnie, że można. Na anakach dasz rade o ile nie będzie lało bo chcemy troszkę boczkiem nie koniecznie asfaltowym. Po zeszłorocznej Ukrainie to wiem, że jak sucho to na anakach i na połoniny można wjechać a jak mokro to byle górka z błotkiem i już nie ma przyczepności... Ja chyba na anakinach ale mitas w garażu też jest... ;)

krystek 08.04.2009 21:55

Cytat:

Napisał DrSpławik (Post 53197)
No pewnie, że można. Na anakach dasz rade o ile nie będzie lało bo chcemy troszkę boczkiem nie koniecznie asfaltowym. Po zeszłorocznej Ukrainie to wiem, że jak sucho to na anakach i na połoniny można wjechać a jak mokro to byle górka z błotkiem i już nie ma przyczepności... Ja chyba na anakinach ale mitas w garażu też jest... ;)

mitasa zawsze mozna mieć na wszelki wypadek, ja bede mam mieć T63 :) i na przód jakiegoś treleberga i wypas :),

Mroq 19.05.2009 11:51

Spławik, masz już plan wycieczki- traskę?

DrSpławik 21.05.2009 16:09

Mam taki plan, że jak się zbiorę w sobie to jakiś plan stworzę...

Kurna, na razie nic ale mam jeszcze ze dwa tygodnie.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24.