![]() |
Wczoraj robiłem trip po marketach typu Jula, Castorama, Obi i itp. Solidniejszych walizek narzędziowych jest obecnie sporo, jak ktoś chce taniej a potrafi podłubać to też jest jakaś alternatywa.
|
Cytat:
Po drugie to poczytać regulamin FAT, zapłacić składkę i dopiero wtedy umieszczać ogłoszenia sprzedaży we własciwym dziale. Inaczej czuję bana na wejściu... |
Witajcie, mam pytanie. Czy oryginalne kufry hondowskie z CRF 1000 2017 będą pasować do CRF 1000 ATAS 2018 ? Serwis dobiera po vin'ie i nie wie czy się różniły.
Czy ktoś wie czy pasują do wszystkich 1000, czy różnią się na poszczególne modele ? |
Ma ktoś i może coś powiedzieć o kufrach MyTech?
Warte to coś? |
Cytat:
Firma nie stosuje plastików po rogach jak inni producenci ale dzięki temu w tych miejscach jest metal a nie pusta przestrzeń zakryta plastikiem na nity, który od spodu jest uszczelniony silikonem! |
Cytat:
|
Cytat:
Mi rowniez wydaje sie ze są identyczne. Za przymiarkę dziękuje, umówię sie na priv. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
Kupię używane kufry boczne OEM (do Adventure Sports 2019) w stanie wizualno-technicznym nie budzącym uwag.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |