![]() |
ten film z jesieni '09 bardzo motywujący. Aż chce się jeździć, w sumie to jeszcze bardziej coś już wychlać
|
Tradycja była taka, że wszyscy jadą razem i nie ma żadnych giepeesów ani traków i innych współrzędnych. Jedziem kupom jeden za drugim na ogonek. Jak się kto zgubi, to jego problem.
|
|
Cytat:
|
Czasami bywa że cały rajd się zgubi komuś.:)
|
Cytat:
Taka to moja wizja i zdanie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Juz jak matka Polka dorwała sie do komputera bo Jaśko śpi to jeszcze coś napiszę.
Rajd Podlaski zawsze kojarzył mi się z ludźmi, z Wasilem grającym na gitarze, z ATomkiem częstującym nalewką ze swego Św. Graala, z Siejkiem bębniącym na bębenku, z Babą śpiewającą donośnym głosem "dupa, dupa, dupa"....Kojarzył mi się z jakimiś tajnymi ścieżkami, pięknem lasów, z nieodkrytym Podlasiem, z wielkimi mrówkami włażącymi do namiotu, z niemożliwym bólem głowy z rana bo sie w nocy przesadziło z trunkami :D, z damą trytytkową, która pojawiała się znienacka. Wydawało mi się, ze nigdy trasa nie jest najważniejsza, ważne żeby się spotkać. Nie było mnie już na 3 Rajdach, na tym też nie będę :( ale zorganizujcie go takiego żebym miała czego żałować patrząc na zdjęcia i słuchając opowiadań. |
Aż się zdenerwowałem!!!
Nie psujcie klimatu, wole "rano" przepychać krowy przez rowy, bagna i nie wiem co wy tam jeszcze wymyślicie z ludźmi z którymi wieczorem rozmawiałem o sensie życia niż przelecieć na wścieklaku nie pozostawiając żadnych wspomnień. Co raz więcej imprez zamienia się w wyscigi!!! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:32. |