![]() |
ST 1300,kilka wypadkow smiertelnych w UK w policji spowodowalo wycofanie ich z eksploatacji!
|
o widzisz, nie wiedzialem, ale troche teraz o tym poczytalem i wnioski byly takie:
The inquest in April heard that the problem, known as high speed weave, only affects the police version of the motorcycles as they are fitted with extra kit which affects the centre of gravity. czyli motocykl tracil stabilnosc w zwiazku z zamontowaniem specjalnego wyposazenia policyjnego w wersjach jednoosobowych. co ciekawe st1300 i gl1800 nie ma w ofercie w Polsce. w USA nadal sa w salonach. czyzby problemy z euro4? |
Prawda,prawie prawda i gowno prawda!sprawdzilem swoja i przy 180 wezykuje,zaznaczam ze nie posiadam policyjnego wyposazenia.Ale jak zdjac walichy no to mozna krecic do konca,tylko po co?
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka |
Potwierdzam przy 180 km/h faktycznie węzykuje . Co prawda nie mam z 11 lat ale pamietam 2 jazdy z takimi prędkościami ST (Szwajcarka) nie było to miłe:cold:. Ale do 150 to nawet nie wiedziałem kiedy sie rozpedzałem. Ogólnie miło wspominam i ten wysoki dzwięj taki gwizd. Ale jak połozyłem na boku to ledwie podnisłem na skosie:mad:.
|
Ciekawostka. Ta granatow poszla wczoraj za 15 tys. PLN
|
Czad!to ile moge wziac za swoje 1300?2005.
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka |
Tyle ile ktos gotowy bedzie zaplacic. Przeciez to nie jest przymusowe :) ST pojechala do Rosji. Bardzo je tam lubia i czesto kupuja od chlopakow.
Ja cen tego segmentu nie znam zupelnie. Nie moja bajka. Ta zlota poszla za 11700pln bo miala drobne uszkodzenia i wiekszy przebieg. |
1 Załącznik(ów)
konkurs z okazji wtorku!
kto zgadnie komu chodzi po glowie ten autobusik? |
Stawiam na Ramboszczaka :)
A Mateuszowi to to trzeba wyperswadować... |
persfadujcie. poprosil to poogladalem. autobusik jak nowy. jak Matjas sie wycofa to napisze cos wiecej, wrzuce foty i film z palenia :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |