![]() |
Cytat:
My jadąc litewski odcinek w 4 motocykle czasem kladlismy się o 3ciej:) Jak piszesz zależy wszystko od pogody , ekipy, dla nas bez napinki to właśnie jazda bez planu że jutro startujemy o 6 , a kto nie wstanie ten ciamajda i zostaje... osobiście Litwę polecam. Sierpien/Wrzesień startujemy na Lotwe😉 |
No to Łotwa zostawi Litwe daleko w tyle, juz ci zazdroszcze
|
Cytat:
|
A to prawda. Dopadlo mnie to kiedys w Finlandii. Kumpel slodko spal a ja lazilem jak pojebany nie mogac znalezc sobie miejsca. Srodek nocy a tu widno, wiesz ze powinienes spac a nie mozesz :D
|
:vis:i dupa fotek brak
|
|
Coś ty założył zamiast tłumika???
|
stwierdziłem, że jak mam przy glebie pokiereszować ori, to wrzucę jakąś cheep opcje ;) , której nie będzie szkoda :)
https://www.xlmoto.pl/tlumik-uniwers...atowa-czern#?p. Muszę tylko jeszcze mocowanie dorobić bo na sprężynkach tylko się trzyma i w zimę pomodzę coś z osłoną kata, chyba że znajdę czas wcześniej. Gada ok troszkę głośniej od ori (oczywiście z db), na trasie nie męczy, za to bez db na przelocie ryczy że hej ;). Także jaki budżet taka końcówka ;). |
To jest chinol na aliexpresie za 100 byś kupił. Za 400 trzeba było jakaś markowego uzywanego przelotach założyć.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:29. |