![]() |
Baribal, Rumun i Charoszi Faszist ; ) Towarzystwo doborowe:)
|
Mario !!!! Pacze i na oczy mi pada bo normalnie nie wierze. Gadalem z Twoim nadlesniczym, masz narade w bieszczadach w dniach 10 - 13 listopada. Tak, to dluga narada wiec powiadom szefostwo w domu o owej naradzie.
ps. kanalie co mi zayebala smoczek scigam do dzisiaj. Znajde Cie i do smoly, pierza i jazda przez wioske tradycyjnie... |
Widzimy się u Krychy :Thumbs_Up:
|
Wspomnień czar, już się cieszę ryje na wasz widok.
PS. Elwood poszukaj "lewitującego" Karpia. Bez tego zdjęcia galeria jest niekompletna. |
a życie i tak pisze własne scenariusze . szczególnie w ostatnim momencie
|
Z książek też kartki wyrywałeś????!
|
Tuba
Cytat:
Dużo zapisków robię w kalendarzach co roku. Potem taki kalendarz po prostu wyrzucam i zastępuję nowym. Biesowisko. Sen. Jest coś bez czego człowiek nie jest kompletny. To coś siedzi okrakiem gdzieś na szczycie piramidy potrzeb Maslowa. A może zakopane jest gdzieś pod jej fundamentami. A może gdzieś w samym człowieku. Może czai się po wewnętrznej stronie źrenic i ogląda przez nie świat jak przez wielką szybę. Nieważne gdzie, ważne że jest ważne. To coś trzeba karmić żeby żyło. Jeśli zdechnie, zdechną sny. A przecież Człowiek składa się również ze swoich snów... Mi wystarcza karmienie Artek. Taki mój proces. Te krótkie, spontaniczne teksty (moje i przyjaciół), to przetworzone obrazy. To takie cumulunimbusy. Jak mają warunki, to się tworzą, piętrzą a potem znikają. Jeden przechodzi obok nich, bez żadnej refleksji, drugiego zachwycają... P.S. A książki... Czasem zjadają je myszy... :D Pozdro! El |
Tuba
Kolego Artek - w temacie książek cd. Otrzymałem właśnie od kolegi bibliotekarza pierwsze uwagi, który podjął się korekty wstępu do mojej książki, którą to podjąłem się napisać. "W zasadzie wszystko w porządku, Darku, ale "zasraniec" pisze się razem, zaś "w dupę" oddzielnie..." Z radzieckiego dowcipu. |
Dobra, już dobra:) Tylko czasem chciałby człowiek do czegoś wrócić...jeszcze raz poczytać w innym czasie a tu kropki...
|
Tuba
Dzisiaj w Bieszczadach spadł metr śniegu. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:58. |