![]() |
Zacząłem poważnie brać pod uwagę zakup ATAS, ale po przeczytaniu tej lektury wątpię żebym się odważył, bo wyobraziłem sobie jej białą ramę całą w piegach..., szkoda.
|
OK, dziękuję za odpowiedź. Zgłoszę do dilera i dam znać jak to zostało rozpatrzone
|
Cytat:
Jeżeli pan Honda wymyśli procedurę pomalowania tych spawów bez konieczności zmiany ramy to będzie OK. Poza tym w 2018 może zostało to poprawione:) |
Cytat:
|
Cytat:
To w tym kontenerze musiało być z 500 sztuk (bo tyle mamy różnicy w numerze ramy)... ;) |
Cytat:
|
Smutne to jaja są. A z rok albo dwa temu szydziliśmy z kolegami z rdzy na spawach na ramie w moim Bandicie 1200 z 2002r pochodzącym w UK jakie to suzuki oszczędne i jak ch....o zabezpiecza ramy ale ok moto było z tych budżetowych...
|
Cytat:
|
Moim zdaniem trzeba poznać skalę problemu. Proponuję aby wszyscy, którzy stwierdzili rdzę na ramie w NAT dopisali się poniżej:
1. Jurek 2. Majki |
Ruda rudą, ale naprawdę wolałbym sobie podczyścić i ciapnąć hamerajdem w własnym zakresie, niż dać do naszysz cudownych serwisów, żeby mi ramę uczniowie na praktykach przekładali....
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48. |