![]() |
Dubel - kupuj NAT AS! Dlaczego masz mieć lepiej od nas? :lol8:
A tak poważnie to myślę, że właśnie w niej wszystkie gówna z poprzedniczki wyeliminowali. |
Spoko. Poczekam na wersje ostateczna bez bubli. Tymczasem chce się pobawić ż 148hp :)
|
Ty sie pobaw w odsniezanie ulicy..... zebym dojechal do ciebie :haha2:
|
Sorry, ale żal dupe ściska jak czytam, ze NAT to bubel.
Już nie chce mi się nikogo przekonywać. Dla mnie ma wszystko co chce i nie widzę bublarstwa. Jesli cos jest niedopracowane, typu podnozek, ramka, czy uj wiej co, to w prosty sposob poprawiam i jade dalej. LWG, choć u mnie wciskam guzik bo DCT i polecam wąchać spaliny marudom. |
Cytat:
Rdzewiejaca rama w nowym moto jest absolutna przesadą, a tłumaczenie tego chorobami wieku dziecięcego jest nieakceptowalne, |
A widziales jaki łancuszek rozrzadu jest w nowym GSie?
Tam dopiero księgowi poszaleli A przypomnij mi ile taki niu łan kosztuje? |
Dubel, myślę jednak, że zbyt ostro do tego podchodzisz.
Spójrz na to z innej perspektywy: Kupując maszynę składa się na to kilka rzeczy. Nie wiem czy jesteś zwolennikiem skrzyni DCT, ale obecnie tylko Honda to ma i dla samej tylko skrzyni nie zmienię tego motoru. Kolejna sprawa - gdyby nie to forum to w ogóle bym nie wiedział, że coś się dzieje np. ze szprychami. Kto kurna ogląda szprychy? :rolleyes: Dlatego zawsze się śmieję z ludzi ubranych w skóry z poprzypinanymi tysiącami blaszek i wyjeżdżającymi swoimi maszynami tylko wtedy, gdy jest pełne słońce i polerujących co postój nikiel na motorze. Mój motocykl to ADWĘCZER i musi być brudny i nieidealny. Jak się przecież coś zjebie to nikt nie ucieka od odpowiedzialności i nie wymiguje od naprawienia. Na minionym IMOT pytałem w Hondzie Deutschland o przypadłości i o ewentualną wymianę bolączek po minionej gwarancji - powiedzieli, że nie ma problemu i nie będzie z tym problemu. Każda firma ma potknięcia, bo nikt nie robi od A do Z wszystkiego u siebie. Każda też ma księgowych. W jednym będzie to lepsze, w drugim co innego. |
A ja se kupie gieesa 850
Bo mi się podoba |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:01. |