![]() |
Prosty. Niektorzy posiadacze CRFy wiedzieli, jaki klucz jest potrzebny, ale celowo nie napisali.
|
2 Załącznik(ów)
[ imbus 12 do wykręcenia osi[/QUOTE]
Zaraz zaraz, zdejmowałem przód wielokrotnie, sam zmieniam opony w garażu. Nigdy nie używałem imbusa. Ośka wychodzi bez wykręcania. Po co ten imbus? Co do kluczy - odpowiedź nt rozmiarów już padła (22 przód, 27 tył), więc nie będę się powtarzał. Ja po prostu na potrzeby pracy z kołami na wyjeździe rąbnąłem klucze dedykowane z motocykla żony (Kawasaki Versys), bo są bardzo wygodne w podróży - płaskie i z wygodną przedłużką. Jak na obrazku. Na wyjazd idealne. Naciąganie łańcucha również w obrazku. |
kurna, nie zdazylem kupic :(
będę musial po drodze cos znaleźć.. albo liczyc na to, ze nie będzie potrzeby naciągania lancucha.. |
Cytat:
Sent from my G8441 using Tapatalk |
Cytat:
|
Siema
Podpowie ktoś jaki luz łańcucha jest w NAT na bocznej stopce ?? Instrukcja podaje regulacje dla stopki centralnej. Niestety takowej nie posiadam, jak również stojaka :( |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Cytat:
|
I lepiej mieć większy luż, niż za mały... w życiu też;)
|
Cytat:
1. Ustaw dźwignię zmiany biegów na luz. Wyłącz silnik. 2. Ustaw motocykl na podpórce centralnej na twardym poziomym podłożu... Jak odebrałem moto z ASO to na bocznej stopce mam max 15 - 20mm. Pytanie czy jak bym go postawił na centralce było by 35-45mm ?? :( |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |