![]() |
Cytat:
Japończycy w latach 80 prawdopodobnie sprzedawali stare modele np. 34L/55W w kolejnych latach, gdy były już nowe modele... wtedy na tabliczce zgadzał się model a vinie był już nowy rocznik. Tabliczka (naklejka) znamionowa na ramie zawsze byłą zgodna z modelem. Ciekawe co tam jest... w tej ciekawej tenerce... stawiam, że 1VK - do tej pory myślałm, że to zmota jakaś, ale coś w głowie mi siedziało, że już coś takiego wdziałem... |
Kiedyś to mieli fantazję..ten wydech na fotce Tanka:)
|
Mallory, dzięki że C i się chce. Jak wiesz mam xteka 86r czekającego na nowy korbowód. Mój to model 49N, znasz coś więcej o nim? Wiem tylko że on hamerykanski
|
|
Cytat:
Znają mnie już tam::))) i chętnie się dzielą plikami... a mają fajne. Tutaj katalogi części, które dostałem od nich do tenerek: http://150.254.222.97/serwisowki/TENERE600-XT/parts/ Jak ja kupowałem korbę to była cykliczna promocja yamahy - tyle procent zniżki ile lat ma moto... często jest ta promocja powtarzana ... zapytam. |
1 Załącznik(ów)
taka grafika , interesuje mnie ten temat ostatnio :)
|
Ja również z dziwną, podświadomą chęcią czytam każdego kolejnego posta w tym temacie.
Co to może oznaczać...? :D |
Cytat:
|
Cytat:
I trafiłem na rozbiórkę salonu... wiatr hula po hali... generalnie się pakują. Pytam co? jak? ... zerwali współprace ja yamahą. Będzie coś innego. Patrzę zamiatają, sprzątają, ale komputer włączony... jest szansa. Ciągle dostęp jeszcze mają do katalogów więc udało się PDFa załatwić. Wrzuciłem tutaj jak zwykle: http://150.254.222.97/serwisowki/TENERE600-XT/parts/ ale... szukali szukali, szukali i do 49N nie mieli. Mieli tylko do 47N i takiego PDFa wrzuciłem... xt600-86r-47N.PDF - cholera wie czym to się różni. Co do korbowodu - to w innym miejscu sprawdzili, że korba jest w europie dostępna (34K116510000) i kosztuje 387 PLN oryginał. Tłok (34L1163102y0) już nie jest dostępny w oryginale, ani w europie ani w Japonii - taką mają wiedzę. |
Cytat:
Nieuchronnie zmierzać to wszystko zaczyna w kierunku zdrady mojej Black Queen! Piekielne żądze palić zaczynają, kiedy zbyt długo patrzę na zdjęcia tych "zgrabnych dzierlatek". :dizzy: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:25. |