![]() |
1. Śluza - w piątek ryba morszczuk, w sobotę kotlet sojowy, a zupa z białych warzyw poproszę; męska niebieska L
2. Pietia - micha na sobotę. 3.AGL - to i ja michę zaklepać bym chciał 4. Siwy - miska ryżu dla mnie 5. Fafruk- micha +ciepła dupa w niedziele 6. Pers68 - w sobotę liczę że guziec pieczony wjedzie na tacy biere 7.wasilij 8. trzykawki pełna micha 9. redrobo 10. kraszanek 11. kajmaxowicz 12. jackogrzyb 13, wolly ( jak dostane wolne )męska XXL byle nie czarna w końcu to XX ed. 14. SeBiX GS najlepszy, MICHA 15. Aga + 1 os.. I liczę na damskie S przy okazji ;P |
1. Śluza - w piątek ryba morszczuk, w sobotę kotlet sojowy, a zupa z białych warzyw poproszę; męska niebieska L
2. Pietia - micha na sobotę. 3.AGL - to i ja michę zaklepać bym chciał 4. Siwy - miska ryżu dla mnie 5. Fafruk- micha +ciepła dupa w niedziele 6. Pers68 - w sobotę liczę że guziec pieczony wjedzie na tacy biere 7.wasilij 8. trzykawki pełna micha 9. redrobo 10. kraszanek 11. kajmaxowicz 12. jackogrzyb 13, wolly ( jak dostane wolne )męska XXL byle nie czarna w końcu to XX ed. 14. SeBiX GS najlepszy, MICHA 15. Aga + 1 os.. I liczę na damskie S przy okazji ;P 16. Gumiś |
... i chcialem powiedziec, ze zmienilem okulary na pomaranczowe z powrotem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Sa tu Tacy co dysponuja taka moca.
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
2. Pietia - micha na sobotę. 3.AGL - to i ja michę zaklepać bym chciał 4. Siwy - miska ryżu dla mnie 5. Fafruk- micha +ciepła dupa w niedziele 6. Pers68 - w sobotę liczę że guziec pieczony wjedzie na tacy biere 7.wasilij 8. trzykawki pełna micha 9. redrobo 10. kraszanek 11. kajmaxowicz 12. jackogrzyb 13, wolly ( jak dostane wolne )męska XXL byle nie czarna w końcu to XX ed. 14. SeBiX GS najlepszy, MICHA 15. Aga + 1 os.. I liczę na damskie S przy okazji ;P 16,,siemek mam skromne menu pięć litrów kawy |
2. Pietia - micha na sobotę. 3.AGL - to i ja michę zaklepać bym chciał 4. Siwy - miska ryżu dla mnie 5. Fafruk- micha +ciepła dupa w niedziele 6. Pers68 - w sobotę liczę że guziec pieczony wjedzie na tacy biere 7.wasilij 8. trzykawki pełna micha 9. redrobo 10. kraszanek 11. kajmaxowicz 12. jackogrzyb 13, wolly ( jak dostane wolne )męska XXL byle nie czarna w końcu to XX ed. 14. SeBiX GS najlepszy, MICHA 15. Aga + 1 os.. I liczę na damskie S przy okazji ;P 16,,siemek mam skromne menu pięć litrów kawy 17. Złom i Hannah |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |