![]() |
Cytat:
tylko nie lubię powielania niewiedzy, tym bardziej że sam pisałem o tym w pierwszym poście :vis: Dla potomnych trzeba przekazywać sprawdzone/potwierdzone info:at: Poza tym Emek wrzucał link jak kolesie LandCruiserami na 3 auta wjechali do Japonii teraz tylko kwestia cen promu/statku bo ponoć jest to 1000$ w jedną stronę |
1000usd za co/kogo?
teraz sobie przypomniałem, ze na YT ogladalem kanal jakiś Wlochow, którzy jechali starymi motorami przez Rosje do Japonii wlasnie.... jeden z nich obecnie jeździ nowa afryka..... niestety nie potrafie tego odszukać..... |
1 Załącznik(ów)
na FB jest angol ma profil Kiff's Trippin z nim pisałem, objechał to wszystko teraz jest obecnie w Australii, zatem da się
1000usd za moto z kirownikiem |
Grzechu widzę że plan się krystalizuje. Trzymam kciuki. Jakbym tylko tyle czasu miał to :at:. Zazdraszczam.
|
Cytat:
zawsze możemy choćby nad Bajkał pojechać razem bo tam chcemy kilka dni się włóczyć :at: |
Nie kuś. Jakbym miał tyle czasu coby tam na kołach lecieć to bym jechał z wami. Zakładam, że jedziesz z Michałem.
|
no tak, jak mi sie cygan nie wykruszy mam nadzieje :)
|
Cytat:
Emek czasu masz tyle samo co my wszyscy. Tak wiem praca, Rodzina itp nie pozwalają na 3 miesiące wolnego, ale czasami trzeba być brutalnym w swoim egoizmie, a życie pokaże czy to były słuszne decyzje. Wiem jedno, co zobaczę i przeżyje zostanie zawsze dla mnie i nikt mi tego nie zabierze. |
Cytat:
|
Grzechu, Wilku, a skład to macie już zamknięty? Odkąd się pojawił ten temat trochę mnie męczy (nawrzucałbym im w fabryce nt. ramy, skrzyni i lag :hehehe: ) i się zastanawiam czy by nie dołączyć... Też mam brodę, dziary i czerwoną afrę, więc chyba bym pasował do stada :D ...co prawda alko nie piję i o 5 wstawać nie lubię, ale... :at:
Jaki planujecie termin konkretniej? Trzeba by się w końcu spotkać i pogadać... PS. natenczas 3miechy urlopu ogarnę raczej bez większego problemu. :cool: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08. |