![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Taka historia z wakacji tego roku: Siostra podrzuciła mi syna 7 lat. Jakiś czas temu chłopak zraził się do moto bo rzekomo harlejowiec odkręcił manetę na pustych wydechach ...:mad: Gotowanie żaby: podjeżdżam skutem pod chłopaka z uśmiechem ...odsuwa się. Po 5 minutach rozmowy wsiada przede mnie i pokazuje mu co z czym....włącza światła, kierunki itp. Po chwili mówię zapalamy, ale nigdzie nie jedziemy! Dzieciak lekko spękany ale.... po chwili się oswaja. Mija kolejne kilka minut. Mówię do brzdąca: ręcę kładź tu, nogi tu i powoli ruszamy....PANIKA na twarzy... Ruszamy....skuta trza lekko na obroty wkręcic.... Jest ok, ale po 2 sekundach słyszę: Aaaaaaaaa.....drze się mały...aaaaa wujek jakie to fajne!!!!! Po 10 minutach z prędkościami ok 60km/h łepek w siódmym niebie. Yeopie, odkręć manetę, nogami zbiornik trzym i do końca ogień...Aaaaaaaaaaa.... Może jak na jaki zlot wpadniesz, przy ognisku kilka historii opowiesz, poczujesz pod przeponą ducha puszczy to i na koło staniesz |
Artek, szacun. 👍
|
Cytat:
|
Artek. Piękny wpis :)
Yepuopupie - to nie temat złotowy a dyskusja o nat. Może w tym kierunku ? |
Cytat:
Testowałem ATAS w BiałymB, nie wiem jaki był tryb jazdy włączony, chyba S, ale DCT włączyło szóstkę przy 186. Slinik pięknie się wkręca, i ciągnie bardzo linearnie. P.O.E.Z.J.A :drif: |
A nie męczył ci się silnik przy takiej prędkości?
Wysłane z mojego H8324 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
zlot 1. «wielkie publiczne spotkanie ludzi, którzy biorą udział w jakiejś imprezie» |
Cytat:
|
Poprawiam filmidło.
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:15. |