![]() |
Cytat:
Probiker Summer - taki model. |
Kupiłem jeszcze raz SCOTT SRE wersji 2008, bo tak dobrze mi służyły w Afryce i te nowe podarły się na palcach po ponad 1000 km.... no kupa jakaś.... inna dostawa czy cuś... k... wa...
|
Chomik- na allegro jeden gość z Lipna k/Torunia ma jeszcze SRE z poprzedniego /takiego jak Twój/ modelu- ja kupiłem za 140 zeta i potwierdzam Twoją dobrą opinię n/t:D:Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
mnie się SRE lekko spruły na palcach, ALE to efekt gleby... a ten pseudo karbonowo-kewlarowy protektor na kostki zdał wój egzamin i mogę teraz do Was pisać :D
|
Na początku lipca kupiłem SRE 08 i jak narazie jest całkiem spoko. Trochę się mechaci palec wskazujący od rzepów i zapięcie rękawiczek (rzep) potrafi puścić w czasie jazdy, ale ogólnie jest całkiem ok. Kupiłem przedostatnie z Lipna (ostatnie L-ki).:D
|
Zerknijcie w ofertę firmy Polednik, jeżdzę w ich rękawicach krossowych (skóra+przewiewny materiał + carbon) i jestem bardzo zadowolony :)
|
aktualny tylko musisz jeszcze raqz klinknac na ten link :), podsumowujac dwa razy kliknij :D
Cytat:
|
moze tutaj cos da sie wybrac na moto:at: ?
uzywalem kiedys firmy Chiba i byla bardzo trwala i wygodna:). http://www.rekawiczki-chiba.pl/rekawice-dla-strazakow-i-ratownikow/ |
Cytat:
takie? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25. |